dimecres, 10 de juny del 2009

PLEGUI, SR. ZAMORANO

PLEGUI, SENYOR ZAMORANO

A Arbúcies, aquest passat dimarts dia 9 de juny s’ha tancat un altra capítol d’una història ben trista. En el ple que es va fer, es van tombar els pressupostos municipals, que defensava l’equip de govern (PSC-ERC) en minoria de 5 membres, contra 8 regidors a l’oposició. No ha sabut convèncer no ja a l’oposició més nombrosa, l’Entesa, amb la que tenia una mala peça al teler, si no ha pogut tòrcer ni a CUPA – que es va abstenir - ni a nosaltres, els Independents per Arbúcies, que hi vam votar en contra.
Per nosaltres, era el procés lògic d’una legislatura que ja va començar amb un pacte que ningú entenia, excepte els que el varen signar, i que va ser el preàmbul de tot un seguit de desgavells, problemes, entrebancs i continues contradiccions. De quedar només dos regidors dels set originaris al govern, fins la sortida de CUPA denunciant que, durant vint mesos escassos de govern...no s’havia arribat a tenir un pla de legislatura! Crítiques de tots contra tots, problemes a Arbúcies, des de les antenes al Carrer Camprodon, polèmiques i un funcionament que sempre ha semblat en precari. I a cada capítol, el ròtol de “continuarà”, de no saber quina serà la propera.
I així arribem a on som ara, ben a prop de l’abisme. Sense pressupost, amb una negociació entre els partits per arribar a un govern majoritari i estable que ERC mai s’ha pres seriosament, i que no ha anat enlloc. El PSC, enrocat, qui sap per què, en mantenir aquest govern en minoria i no apostar per cap altra solució. En aquesta situació, era impossible que els pressupostos prosperessin. CUPA juga a l’equidistància, per convicció i per tàctica, i això deixa en mans d’IA i Entesa moltes decisions estratègiques, si es posen d’acord entre ells i amb CUPA.
I ara què, ens podem preguntar. Per nosaltres, la cosa està clara. El tripartit i el seu projecte han fracassat. PSC i ERC no fan propòsit d’esmena i tot quedarà parat. El Sr. Zamorano és un bon regidor, però un pèssim alcalde. Ho diuen, fins i tot, els seus socis del PSC, a l’últim Altaveu! Doncs be, ara cal donar la volta: el sr. Zamorano ha de preguntar si el Ple li el recolza, i demanar una moció de confiança. Si la perd o no la presenta, per por a perdre-la, ha de plegar. Plegar d’alcalde amb o sense moció de censura i donar pas a un govern ampli i estable. Si no ho vol fer, a les hores la responsabilitat del desgavell a Arbúcies serà seva i la compartirà amb els que permeten aquesta debilitat i no fan res per arreglar-la: el PSC.
Senyor Zamorano, plegui, pel be d’Arbúcies. Dos anys mes com aquests en plena crisi i amb un govern dèbil poden ensorrar el poble. Per responsabilitat, que em consta que te, plegui per impedir-ho.

72 comentaris:

A. Rodriguez ha dit...

ondia, aixo de plegui sr. ....... em sona al que deia fa uns anys enrrera un tipus de mal record .. l'ansar aquell .. les dretes es van destapan en el poble de tots desqerres
i per cert David no se com es que et vas pendre malament el meu cmentari de laltra dia .. crec que en cap moment tinsultaba ..només recordava al personal que tu has estat regidor al govern quatra anys ...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'A.Rodriguez. Aquest plegui sr.... comença a destapar una forma de fer política molt coneguda al nostre país que practica la dreta descarada. La gent d'Entesa i IA ésl'únic que han demostrat que saben fer oposició. Veurem ara si aquest Pere Garriga sap gestionar a govern com alcalde de 13 regidors. En l'Altaveu el PSC parlava de tossuderia de l'alcalde actual però també parlava de la INCAPACITAT de l'oposició. Si s'ha de triar entre un alcalde tossut i un alcalde incapaç, jo ja ho tinc clar...

david merino i parcet ha dit...

Amics Rodriguez i anònim, no se si demanar a algú que ho fa malament és de dretes o no - tot i que de dimissions en demanen de tots els partits i colors, crec jo - però el que no entenc es que es tingui pa a l'ull. Aquest govern ha estat el més nefast de tota la democracia. I ho puc dir, per què vaig ser govern tres anys i mig. No ho varem fer perfecte, però mil voltes a aquests cinc que ara han quedat sol. respecte al rollo de la dreta i l'esquerra. Us desafio, amistosament, a que em diguis una sola política de les que vaig fer quan governava que fos de "dretes". És més, estic una mica fart d'aquestes esquerres que s'apujen el sou un 46 %, que tenen cases amb piscina, que son empresaris, que viuen molt be del boom immobiliari, que tenen cases i terres d'herencia...Aquest rollo de les esquerres ja fa pudor. Vosaltres, que jugeu amb la difamació velada i la insinuació insultant, quan teniu cotxes de marca i aneu de vacances a l'estrenger fa força pena. No sabeu res dels autentics treballadors, aquells que aguenten el sou amb hores extres a un taller o a l'obra, siguent com sou funcionaris privilegiats o buròcretes que viviu per damunt del nivell de vida de la majoria. Revolucionaris de cap de setmana, esquerrans pijos que ho sou per que queda be, no em doneu llicons d'etica i moral. Altres ho poden fer, per què son coherents i s'ho han guanyat, vosaltres no teniu alçada suficient per donar llicons a ningú i menys d'amagotitis.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Bé, suposo que després del ple de dimarts passat,només els queda atacar amb desqualificacions sense cap sentit. La falta de treball, dedicació, eficiència i poc saber estar, a quedat palés sobradament, i a sobre, incompleixen la Llei una i altre vegada, no han estat capaços de acostar posicions amb ningú, per aprovar els pressupostos, per tant, com volen governar en minoria durant dos anys més?. Sr.Merino, li donc tota raó quan demanava en el ple de dimarts i ara en el seu blog que l'Alcalde plegui, ell és el màxim responsable de l'enfonssament d'aquest Govern i de la secció local ERC, i al mateix temps ha arrossegat a la miseria a aquest Poble que tant ens estimem tots.

Podeu intentar tots els atacs possibles per responsabiltzar del fracàs d'aquest Govern a IA, EPA i fins i tot a CUPA, peró el que no podeu obviar es que qui mana, es ERC i PSC, i que són ells que han de tirar endavant el Poble, són ells qui han de cohesionar als ciutadans, i la responsabilitat es tota del Govern, i ara com ara, sembla que totes aquestes premises seran incapaços de portar-les a terme.

Si us plau, si nó us estimeu el, Poble, al menys no l'acabeu de fer mal bé!

Anònim ha dit...

voldria respondre al anonim del 11 de juny.
Perque en Pere Garriga pugi gestionar un gobern en 13 regidors primer te que passar una cosa, que el sr.Zamorano deixi de ser alcalde. Es molt facil parla de incapacitats i de no volger gobernar, Senyors del PSOE facin alguna cosa perque en Pere pugi gobernar i no parlin per perlar que tota la culpa del que passa es seva. Donin suport amb en Pere amb una moció de censura i a les hores es vaura si tenen rao o no, sigin valens.
David falicitats per ser fort davant de les tentacions i trampes que aquesta dreta camuflada (ERC d'Arbucies) et tenia preparades.

Anònim ha dit...

benvolgut anònim,
cru ho tens quan el PSC és qui menysté i insulta en Pere Garriga dient-li la veritat. La seva incapacitat és manifesta i prova d'això és al ple del passat dimarts. Parlen d'il·legalitats però són incapaços d'anar al jutjat a denunciar-les. Au sra.Amàlia menys pico demagògica i més feina. Si es vol ser a govern s'ha de fer alguna cosa més que copets a l'esquena.

Anònim ha dit...

Quin panorama....

Tots s'omplen la boca de responsabilitat política....

Aquí ni els que manen en saben ...(aixó està claríssim !) ni els que han de fer d'oposició ho fan (si més no de manera eficaç !).

Hem d'esperar dos anys més de desgovern ?

A mí em fa vergonya tenir a l'Ajuntament tota aquesta colla que no tinc clar on miran.

Moció de censura

Anònim ha dit...

Quin "morro" que té el del PSOE Arbúcies, si si, en RONDA, com pot dir que qui no té ganes de governar és en Pere Garriga.

Em sembla que qui no vol deixar la cadira és en Zamorano, o si nó com s'explica la maniobra de la qüestió de confiança, era l'unica opció que tenia per no deixar l'Alcaldia si perdia la votació, vincular-la a els pressupostos.

Ja no se'l creu ningú Sr.Ronda, es vosté qui està mantinguen a en Zamorano al cap davant d'aquest projecte que fa mesos que ha perdut tota empenta,que ja no desperta il·lusió ni tant sols als seus i que fins i tot pot arribar a malmetre la convivència i la seguretat dels ciutadants del poble, o es que no veuen que el que ara es necessita és un govern àmpli i amb força per tal de redreçar la situació.

Si no veuen ni tan sols això el que han de fer és plegar, tan vosté Sr.Ronda com el Sr. Zamorano.

Anònim ha dit...

Està clar que el govern a 13 no el vol ningú, ni en Zamorano ni en Garriga. Només cal recordar les declaracions d'Entesa a la premsa que limitaven un període curt de temps per fer converses, i sempre condicionades a tenir acord de tots els regidors. I el govern en minoria no hi jugava. Per tant el que necessita el poble d'Arbúcies és que els que fins ara han fet oposició expliquin a la gent què farien ells i es posin al govern. Quines alternatives tenen. De CUPA ja les coneixem, continuar com ells havien fet sempre. Però EPA i IA què proposen?

david merino i parcet ha dit...

Amic anònim, d'EPA no puc parlar, però IA te clares algunes coses: la prioritat ara és la lluita contra la crisi, amb mesures de recolzament a les perdues de rendes i a nous llocs de treball. Desprès, garantir la seguretat, amb una policia local com cal. Tercer, cal girar la vista cap el nostre entorn, donant suport a pagès i a la seva gent, tinguent cura del mediambient i afavarint un turisme de qualitat i totes les activitats que donin vida al nostre paisatge. Per últim, reforçar les noves tecnolgies i les energies netes, amb incentius a qui les posin i donant l'exemple a nivell municipal. Ah, i fora les antenes del domenech refart, fent un reemisor a Puigdui i petits repetidors per tot el poble! i del camprodon, ja en parlarem el 2011, quant tinguem diners i consens.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

jajajaja..per Déu, quanta hipocresia! Però què estàs dient David? Que ja no et recordes quan en Pere ( CUPA ) en fotia el peu al cap i no et deixava ni obrir la boca? `
Però qui té pebrots de dir que està essent la pitjor legislatura de la història? Ayats, camprodon, Can Delfí...i etc etc etc.
VULL QUE EN PERE ENTRI COM A ALCALDE, AMB TU AL COSTAT. I d'aquesta manera podrem veure d'una vegada per totes com les gasteu i com gestioneu el poble que tant dieu que us estimeu.
I quan torni a entrar un altre grup a l'ajuntament, m'agradaria que tots els processos judicials que tenia oberts l'ajuntament es facin públics, i la gent vegi d'una vegada per totes com és el vostre estimat Pere.

david merino i parcet ha dit...

Benvolgut anònim, crec que t'equives amb algunes apreciacions. En Pere Garriga mai m'ha posat el peu al cap, ans al contrari, sempre ha estat, quan ho ha estat, un rival correcte i obert. De fet, amb els polítics d'Arbúcies als quals he fet oposoció - molts en molts anys, setze, de vida política - és amb el que millor he treballat. Respecte a aquesta legislatura, sens dubte és la pitjor que he vist mai: el projecte Ayats és un projecte d'Aipa, amb dos anys de retard. Del Camprodon, no se que celebres, si tot plegat ha estat, fins ara un nyap i una font de conflictes i problemes. Can Delfí, és, segurament, la mostra més gran del fracas Zamorano: un projecte nascut a l'epoca d'Aipa, fet per ERC i aquesta formació, que porta...set anys de retard! per la incapacitat d'aquest govern de pa sucat amb oli, esclau de pactes fora del poble, per exemple, a la Diputacio ,amb assessors de la meteixa que ara tamb´e ho volen ser a Arbúcies. No se si en Pere Garriga governarà aquesta legislatura o no, però pel be del poble, espero que sí. I si IA hi te espai, no dubtis que hi serem. I fer-ho més be que els que hi han ara, no serà dificil. Com a mínim, escoltarem més i serem menys prepotents.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Molt bé David, això m'agradarà veure-ho!
I em fa molta gràcia aquesta mania que teniu tots de que: això era un projecte nostre.
Que Déu t'escolti, i us posi a la cadira gran altra vegada.
Ja ho diuen, que sempre al final recull, i vosaltres recollireu la merda que heu estat sembrant :-)

Anònim ha dit...

Doncs en Zamorano deu haver sembrat i sembrat i sembrat, perque de merda en recull tanta i tanta que de 7 regidors al govern, que eren fa 2 anys ara només en queden 2.

francmirador ha dit...

Sobre l'anònim del 21 de juny i altres semblants.

DEsprés de seguir els comantaris durant un cert temps i a vegades de fer-ne algun jo, reconec estil d'anònim que es repeteix. És un anònim d'estil, BURLETA, INSULTANT, DESTRUCTIU, RESSENTIT, PROVOCADOR, DESQUALIFICADOR... es fica tan amb uns com amb altres, uns perquè han manat molt temps i no era del seu gust,altres perquè , no sé, .. peso que en le fons perquè no li fan el joc. Algú que vol un poble amb un alcalde que dicti normes a la seva mida. Sota l'anonimat (ni tan sols fa servir pseudònim) s'amaga algú que potser fins i tot posa bona cara darrere una taula o un taulell. Algú que potser canvia de vorera segons qui troba. Algú que si pot fa Allò que en diuen "capelletes"... Algú que esfoga de no sé què ... (poter una denegació de permisos, potser una frustació política, potser li ve de família,¿?)

Arbúcies no va bé en molts aspectes. Algunes coses no m'agraden. M'agradava més la imatge (real) de l'Arbúcies amb projectes que engrecaven a la majoria (sempre hi dissensions, i s'han d'admetre). L'orgull que senties en dir que eres d'Arbúcies en àmbits sensibles socialment. Una Arbúcies que no seguia els dictats del pensament únic, però que no per això el seu progrés en quedava perjudicat.
Abans es deia que el poble estava dividit. Ara es pot dir que està pitjor, està FRAGMENTAT. I algún d'aquests fragments és especialment AGRESSIU, que compensa la falta d'arguments amb desqualificacions i tot el què exposat.
Sí, estic d'acord amb que el Sr Zamorano no ho fa bé en conjunt, alguna de les noves incorporacions de moment li salva els mobles, però això no pot durar.
Estic d'acord que les alternatives no són clares. No ho són normalment quan no hi ha majories absolutes, perquè els pactes fan reformular plantejaments, almenys temporalment, en nom de l'eficàcia o elservei.
Estic d'acord que cal un canvi.Aquí discrepariem cap a on amb el Sr Anònim ja ja ja (perdoneu, però l'he d'anomenar d'alguna manera).

CRec que són bons els comentaris amb argumentacions, contrargumentacions, ironies, sarcàsmes fins ti tot.. però no amb intenció d'enverinar que és que es llegeix entre línes amb els comentaris de l'anònim ja ja ja.
Però vaja vostè té tot el dret a continuar amb la llibertat d'expressió que li dóna la democr`cia i l'anonimat, només volia fer notar aquest fet i compartir algunes reflexions amb altres lectors que entenc, sí fan comentaris constructius.

Sí, sí, sóc una persona preoCUPAda.

david merino i parcet ha dit...

M'ha agradat això de l'anònim ja ja ja, està ben trobat. Benvolgut ja ja ja, dels projectes que hem parit crec que n'hem d'estar orgullosos, per que si no, resulta que ERC diu que no cal dir qui els proposa per no caure en "personalismes" però, això sí, fa un butlleti electoral on se les fa totes seves. Per exemple, les obres a Joanet, que només trepitjaven una vegada a l'any. Als que estem en política local els projectes i les propostes són el nostre patrimoni, intelectual, i a ningú li agrada que li entrin a robar a casa, argumentant que ho fan pel be del poble i per fugir de personalismes. En quant al tema dels fems que dius que he sembrat, m'agradaria que em diguesis quines son aquestes femtes, encara que fos un petit exemple que no fes gaire pudor, per no espantar al personal. No crec que en puguis dir gaires, tot i que he de dir que d'alguns dels teus amics d'ERC si que el seu ventilador em va esquitxar més d'una vegada, suposo per fugir de personalismes, els dels altres, és clar. Alguns simpatitzants d'ERC, no tots afortunadament, sí que en saben d'escampar merda. I embruta que quelcom queda. Per sort, sota la calumnia la veritat acaba sortint, tot i costar-li. I quedi clar, això passa només amb algunes persones. La majoria d'ERC ha actuat i actua amb correcció i ètica. Però alguns hi ha que no ho fan així i pels cafès del poble van escampant les seves mentides. per sort, son minoria, peò minoria que fa el seu mal, no ho dubtis.

David Merino i Parcet

A. Rodriguez ha dit...

"amic" Merino,
"Aquest rollo de les esquerres ja fa pudor" - no tadonas que aquest es el discurs tipic i topic de la dreta?
"Us desafio, amistosament, a que em diguis una sola política de les que vaig fer quan governava que fos de "dretes" - per dir-neuna nomes: lactuació policial contra immigrants de lany 2005 ..
"En Pere Garriga mai m'ha posat el peu al cap, ans al contrari, sempre ha estat, quan ho ha estat, un rival correcte i obert. De fet, amb els polítics d'Arbúcies als quals he fet oposoció ... és amb el que millor he treballat." - Ostitu el que sa de veure .. creus qye dingu te memoria o que. no rcordes les machacades queet feia quan manava i tu eres ciu o aipa ... a qui vols enganya ..
"el projecte Ayats és un projecte d'Aipa" - i aixo ja no es desmemoria es barra .. les naus de ca layats les compra la cupa per feri el que potser algun dia es fara .. ?de qi es el projecte des de fa mes de 8 anys?
"Can Delfí, ..un projecte nascut a l'epoca d'Aipa, fet per ERC i aquesta formació, que porta...set anys de retard!" - de can Delfi tu mateix ho dius .. fa set anys manava CUPA que es qui va comprar la propietat certamen no per feri aquesa macro biblioteca que us veu enpesca ERC itu.
com veus tu maiteix et retrates

david merino i parcet ha dit...

A. Rodriguez, crec que has d'obrir un procès de reflexió. l'actuació que esmentes no va ser contra els immigrants, si no una actuació per aturar un possible conflicte amb els nousvinguts. Es va parlar amb les colectius d'immigrants i es va quedar d'acord en que en aquella circumstancia calia actuar per evitar represalies indiscriminades. Es va actuar contra persones reclamedes policialment i es varen detectar 7 persones amb problemes legals. dels que no varen enxempar però varen marxar, com per exemple l'autor del fet que va desencadenar tots els problemes: una persona que va trencat trenta parabrisos a Arbúcies. Per la teva informació, la seguretat no es ni dretes ni d'esquerres i obviar aquestes dades ja parla del teu tarannà. Dius que soc de dretes. segur que ho soc més que tú, però t'he dir, sense saber de que treballes ni a on, que estic problablement, més a prop dels treballadors i dels seus problemes i preocupacions que tú. tot i es cert que aprecio valors com l'esforç, el treball - he treballat molts anys amb el meu pare de guixaire, en un taller metal.lurgic per pagar-me els estudis, etc - i la iniciativa personal, i no crec amb l'economia planificada i burocratitzada, cosa que segur que tu sí que defenses.
Diuen que la ignorancia es atrevida i tu ho ets molt. El projecte de les Naus Ayats és va fer l'any 2006, essent regidor de joventut i coordinador del tema en joan jordan, regidor d'AIPA. jo mai he tret el mèrit a CUPA per planejar l'operació i el fet de plantejar un espai escènic allà, però igual de trist i de mala fe es no reconeixer la feina feta per AIPA i ERC, en aquest cas. Fa vuit anys no hi havia projecte executiu, que es va fer l'anterior legislatura. De can Delfí, parlo de set anys per què CUPA va fer molt be en fer públic l'espai, però va tenir un any un ròtul sense fer res. El projecte actual, de nou, es va fer l'any 2004 i tot i que es millorable i que soc coresponsable dels quatre anys en que no es va avançar, una bona part de la responsabilitat d'aquest atur és del sr. Zamorano, incapaç de desencallar-lo aleshores i ara. com pots veure, qui es retrata ets tu, i ho fas amb un odi vers la meva persona que no entenc. Però en fi tothom es lliure de pensar el que vulgui. Però als menys no menteixes o distorsionis la realitat seguint el guió del teu despreci vers la meva persona.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Pit i collons Tots. La gent vol un pacte ENTESA+ CUPA + IA. És igual l'ideologia, al que cal es treballar per arbúcies.

francmirador ha dit...

La ideologia NO ÉS INDIFERENT.

No és el mateix gastar-se els diners amb policia municipal armada que tenir un bon cos de vigilants municipals i acudir als Mossos d'Esquadra quan faci falta (els Mossos també els paguem entre tots).

No és el mateix donar via lliure a tota mena d'edificacions que posar sobre la taula totes les limitacions legals.

No és el mateix gestionar que servir (en els dos sentits que té: de servei i de cmopetència)

No és el mateix regular les iniciatives privades que proposar assumir-les com a pròpies d'un ajuntament.

No és el mateix obeir als de "dalt" que escolatar els de "baix".

etc, etc, etc...

Anònim ha dit...

Acabes de definir el resultat visible del govern de'n Zamorano. La questió es, no era un pacte d'esquerres, jejejejejeje. Quins kullons.

ENT+CUPA+IA ha dit...

senyors,

Havera si amb queda clar, fa 2 anys que aquest poble s'enva a piqué !! la oposició està fent la feina correctament, i ara ERC s'en dona conta que està en minoria, ba home !! ERC fa assambleas de partit on només i assisteixen 9 persones i 4 son regidors !!, per algu serà. Ara el PSC diu que en Pere no vol ser alcalde.... Vaya tela senyor GINES !!! En Pere és va presentar igual que tots els partits per governar no diguin més troles !!! i els fets ho demostren

El que passa que tant ERC com PSC esteu lligats des de a dalt i no heu triat el bé pel poble i ara us faran fora i tindreu el que us mereixeu.

El pròxim govern serà ENT+IA+CUPA, tots son d'Arbúcies i encara que només quedin 2 anys, segur que faran més coses, a i la gent no haura de anar el BAR LEO per parlar amb l'alcalde.

PACTE d'oposició, Moció de Censura, i demostreu que en temps dificils l'Ajuntament està unit.

Anims David per ser fort, quant el Sr. Zamoran va venir a demanr-te que aprovessis els presupostos i vas ser com deu mana i vas tombar-li.

Gràcies David

Anònim ha dit...

I a l'Edmon i en Jordi A. que l'abstenció de CUPA també va fer que no s'aprovessin els pressupostos.

Anònim ha dit...

Ja només en falten 20!

Anònim ha dit...

ENT + CUPA + IA?

jajajajajajajajajajajajajajajaja

Va! Va! No em feu riure!

Anònim ha dit...

La meva sorpresa va ser el famos pacte de CUPA+ERC (quan les divergencies eren trameses directament al JUTJAT) i a més sumaven amb el PSOE més ranci de'n Ronda i en Ginés.

Tant va fer riure aquell pacte que va durar...2 telenoticies.

jijijijijijiji

Anònim ha dit...

Perdó, no ric per ENTESA + CUPA, sino per IA!

Es pot saber que hi pinta IA aqui? Si ja es dificil entendre's 2 i que ja sumen 7 (5+2), què hi pinta en David amb 1? Què pactarà amb CUPA, 5 agents més de policia? o per entrar al govern es baixarà els pantalons i cedira amb la policia, per exemple.

Només ho pregunto, mentres ric...

jajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

De bon matí m'he fotut de bon humor:
La Bisbal, Anglès, Arbúcies, Sant Feliu de Guíxols i Llagostera obtenen 16,35 milions per a millores als barris

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/64413-la-bisbal-angles-arbucies-sant-feliu-de-guixols-i-llagostera-obtenen-1635-milions-per-a-millores-als-barris.html

I segons llegeixo, als pobles amb menys de 10.000 habitants es paga el 75% del cost total. Si això és així, Sr. Jordi Serrador, Sr. Merino, Sr. Garriga & cia. espero que us mengeu les paraules i les acusacions que heu estat fotent durant mesos.
Perquè si aconseguir això no és treballar pel poble, em presento al mig de la plaça aquesta nit i davant les 300 persones que hi haurà me la tallo!

Anònim ha dit...

QUIN BLOG TAN AVURRIT! UN COMENTARI EN UN MES. SR. MERINO, HAURIA DE CONTINUAR ESCRIVINT COM ANONIM I CONTESTARSA COM DAVID MERINO. PLEGUI, SR.MERINO!

david merino i parcet ha dit...

Amics anònims:

Al "avorrit", dir-li que va amb b de burro. I els que estem treballant i apagant foc por ahí, no tenim temps de renovar les nostres comentaris. I com que no farem vacances - coses de la crisi, ja veus - ho farem quan podrem. Respecte al pla de Barris, jo també estic content. I saps per què? primer, per què aquests diners donats als socis - ERC i PSC, res de feina ben feta - que ens vindran molt be, hauran de ser fiscalitzats i corregitgits pel Ple que, com sap, te majoria de l'oposició. I això, donat el nostre pèssim micro govern, serà bo per Arbúcies, que passarà a ser governat aquest dos anys per l'oposició , donada la incapacitat del micro govern Molina.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

SR.MERINO, PUTSER NO SOC TAN CULTA COM TU, NO SAVIA QUE CALIA ESCRIURA SENSE FALTES I DIENT QUE SOC BURRO DEMOSTRA MOL DEL SEU CARACTER, PERO EL QUE DEIA ERA AXO. SI VOSTE NO ESCRIU AQUI NINGU ESCRIU. DE TAN EN TAN ESCRIU ALGU COM ANONIM I DESPRES CONTESTA COM DAVID MERINO. FASI UN FAVOR AL POBLE I MARXI

david merino i parcet ha dit...

M'agrada saber que parlo amb una noia, iaxò ho fa més interessant. Primer, que sàpigues que no has fet cap falta d'ortografia, avorrit, ewn català, va amb "V". Era una ironia per recalcar el fet de que jo em limito a contestar al que altres escriuen en aquest modest blog. Mira, en aquest article, 25 intervencions - dos de teves, per exemple - que quan ho creim convenient, contestem, en aquest cas 7 vegades. Et deia allò de "burro", perdó de "burra" era per la poca consistència de pensar que jo m'escric i jo em contesto, amb la "canya" que em foten forces bocaires. En allò de plegar, sembla que no ets l'única. Com pots veure, alguns dels anònims et fot canya i tambè em vol fora. no passa res. és la gràcia de la llibertat d'expressió. Però de tota manera, em vull disculpar si t'ofes. No era, en cap moment, la meva intenció. Ah, ia mb això de plegar coincideixes amb tota la meva famiia, que està tipa de política! peròels que som masells, ja se sap, ems costa veure que ja no valem per gaire gran cosa. I, de fet, qui ens treu son, normalment, les urnes. Reitero les meves disculpes si t'he ofes amb una ironia potser poca-solta. I per acabar, dir-te que jo sempre escric amb el meu no, tot i que respecto els l les qeu no ho fan, i mai com a anònim i que, per cert, faig un grapat de faltes d'ortografia.és una petita llicència dels blocs, on escrius de pressa i quan pots.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Per al que veig tenim un cap de llista confirmat per al 2011?. Wueno dos Entesa (Pere) I Independents-ciu (David). En roger Zamorano ( no), en mora de ca la galla tampoc i l'edmon.??

Anònim ha dit...

L'Edmon, igual que CUPA, adios con el corazon......

Anònim ha dit...

Quina gran festa major. Pocs concets. Sabem que al POp arb del sr d'erc ens costa més de 90000 euros per al pobnle. Quan cosata la festa major? arriba a aqeusta xifra, en tenim dubtes? david que penses tú.

Anònim ha dit...

Suposo que algú de vosalttres que esteu ansiosos per que els veïns i veïnes del camprodon tinguessin de pagar la mala gestió de l'equip de govern amb el tema del Camprorodon, haurà escoltat o assistit al ple d'avui dijous, no?, doncs per qui no ho sàpiga, la votació de la moció entrada el 3 de març per l'AViV del camprodon, ha estat favorable als veíns i veïnes, i per tant es tornarà a començar un procés on tothom pugui participar-hi i dir la seva sense cap mena de limitació en els propostes.VICTORIA DEL MOVIMENT VEINAL.

Veí del carrer Camprodon

david merino i parcet ha dit...

De la festa major, no, no costa 90.000 €. Costa bastant menys. dir-vos qeu aquest any ha estat pobre, però he de dir que ja està be, no és any de fer excessos. Sempre es pot millorar, però crec que la comissió de festes ho fa be,i l'Ajuntament, no ens enganyem, penja molt de la bona feina que fan. En aquest sentit, omés puc retreure que falta una mica més de imaginació i renovació en els actes i allunyar els actes més sorollosos.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

doncs jo crec que haurien d'haver més concerts a les barraques per joves. Si gastem 90000 mil euros en un pop arb. Amb gent que no es d'arbúcies. La gent que pagem impostos pk tenim de renunciar a una festa major com cal. I al pop arb ha fet algun estalvi. No s'estimen arbúcies i tú david t'estimes la teva butxaca.

Anònim ha dit...

Doncs jo penso que la festa major està molt bé. I això dels 90.000€ és pura demagògia. A quantes festes majors no pagues entrada pels concerts i resta d'actes? A ben poques. A Arbúcies la majoria d'actes són gratis.
Quan ERC + AiPA van entrar van canviar radicalment la festa major, i la van deixar molt digne! Això que esteu fent ara és pura demagògia.

david merino i parcet ha dit...

Als anònims anteriors, no entenc això de la meva butxaca. Per mi, el pop arb tindria que costar-nos menys, però no esta malament del tot. De la festa Major, dir-vos que la crisi pesa i no podem gastar-nos el mateix que anys més bons. Només dic això. Com a ex membre d'Aipa, estic d'acord amb que fa sis anys el tomb que se li va fer i que continua es bo. Només reitero petites millores que s'hi podrien fer.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Jo penso que s'hauria de poder decidir com gestionem els presupostos. Amb quines inversions prefereix la gent. Volem participació ciutadana. Aviam si la moció del camprodon comença a convèncer l'ajuntament que cal fomentar aquest teixit.

Anònim ha dit...

Estic al.lucinat.
En Ronda i en Zamorano han votat a favor de la moció presentada per l'associació de veïnes i veïns del carrer Camprodon. Ara (tornant de vacances..) es farà un nou procés participatiu, que invalida l'anterior i que tindrà en compte l'opinió del veïnat. Quina llàstima que aquests personatges siguin tant garrativats, els hi ha costat molt d'obrir els ulls.

Tot i aixó, felicito als veïns i veïnes del carrer Camprodon per tota la feina que han fet.

Anònim ha dit...

Sense ànim de buscar polèmica, podríeu reproduir en què consistia la moció votada al ple? M'han dit que no coincidia exactament amb la presentada inicialment.

david merino i parcet ha dit...

és un gran èxit de la democracia. Simplement, el text diu que tot el fet fins ara no serveix per res - és adi, només com a informació no vinculant, que no ha de distorsionar el procés futur, diu la moció - i que l'Ajuntament es compromet a endegar un nou procés participatiu escoltant a totes las parts implicades, fins a arribar a un punt d'acord a aprovar al ple de manera vinculant amb les conclusions del mateix prcés. Les bases del nou procés s'establiran per consens, però sembla que la basada en taules de treball pot ser bona. Ha triomfat la raó i la lògica i s'han esvait els desastres fets fins ara. comencem de zero, signem la pau ifem les coses com s'han de fer. hi hem guanyat tots i hi ha perdut l'equip de govern.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

no David no...aquí hi ha guanyat tothom, equip de govern inclòs.

Anònim ha dit...

És evident que els veïns del carrer Camprodon els desconcerta la posició de l'equip de govern. Però no han sabut llegir correctament la seva pròpia moció. Si es reprodueix íntegrament encara hi haurà alguna sorpresa desagradable pels qui canten victòria.

Anònim ha dit...

m'agradaria poder llegir aquesta moció dels veïns

Anònim ha dit...

Moció presentada per l'Associació de veïnes i veïns del carrer Camprodon, i aprovada per unanimitat al Ple del dia 30 de juliol,

"Que s'inicïi un nou procés participatiu, en el que els veïns d'Arbúcies tinguin accés a tota la informació, que puguin debatre i prendre decissions sobre el projecte de reforma del carrer.

Que els acords de las taules anteriors no condicionin el nou procés participatiu"

Sembla que els veïns, al final es faran escoltar !!

Anònim ha dit...

La primera moció es va presentar el dia 3 de març i demanava que s'aturés el procés participatiu i s'iniciés un de nou sense limitacions, amb tota l'informació sobre la taula i que el resultat fos vinculant. Està clar que el redactat no ha de ser el mateix 6 mesos després d'entrar la moció, peró aixó no es culpa dels veïns, si nó de l'Alcalde Zamorano, que no li ha donat la gana de posar la moció al ple, fins que no a tingut clar que Arbucies es beneficiaria de la llei de barris, A casa meva d'això se'n diu tenir MOLTA BARRA.

anònim ha dit...

Adjudicació de la llei de barris, encert de l'equip de govern?
Mireu l'enllaç i potser canviem d'opinió...
Ara, els calers benvinguts, això sí...


http://www.avui.cat/cat/notices/2009/08/la_llei_de_barris_prima_els_alcaldes_del_psc_i_esquerra_68023.php

Desevut amb la POLITICA ha dit...

Punt de vista d'un Arbúcienc

Com molta gent és pendava, la CUPA seria quarent i si en Zamorano havia perdut la confiansa del ple,CUPA donaria suport a la MOCIO DE CENSURA,doncs molta gent s'ha sentit desepcionada i enganyada, aqui senyors de CUPA no si val fer la puta i la ramoneta, us heu de mullar i si en Zamorano no val, doncs canviar d'alcalde és el que s'ha de fer.
Fer el que heu fet és emprenyar part del vostre electorat, per tant aquesta gent ja no hus votarà més.

Edmon vaig ser alumne teu i jo amb pensava que t'estimaves Arbúcies, vaig defensarte contre aquells que negaven que la CUPA donaria suport moció i m'has fet quedar malament, no et creia capas,has deixat Arbúcies en mans de 5 regidors incompentens, enlloc de 8 com podrieu ser amb amor per Arbúcies.

Edmon mas fallat

Anònim ha dit...

Hola David,

Ja ser que el titol de Plegui, Sr Zamorano dona per molt, però pot ser ja seria hora de canviar-lo. Podries parlar de la moció del camprodon i el seu resultat en el ple municipal o de la subvenció de la llei de barris, o de la crisis que ens afecta i especialment l'ere de can Caralt, etc.. mira si n'hi ha de temes per poder opinar, va home!, que trobem a faltar els teus comentaris clars i catalans.

david merino i parcet ha dit...

Si, amic o amiga, en tenim alguns a la cuina de comentaris. Ben aviat el canviarem per un que donarà molt de joc: la llei de barris. Però encara em falten algunes dades. Espero en pocs dies poder-lo publicar. Gràcies per la paciència. I disculpeu que altres problemes professionals i personals no ens deixen tot el temps que voldriem.
reitero l'agraiment per l'encoratjament.
David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

jaja... fantàstica la llei de barris! Suposo que parles de la subvenció que donaran per finançar obres i que està prorratejada fins el 2013, no?
Farem el carrer Camprodon en quans anys? finals del 2012 i 2013? Perquè clar els senyors Zamorano&Ronda Co. no expliquen que el gruix de diners per fer el carrer arribaran (si arriben) quan ells ja no estiguin a l'ajuntament, jajaja, quin riure!

Anònim ha dit...

man dit que diuen que no vas nar ala recepcio ofical del 11 de setembre... ¿es vritat?
si u es que pasa? que tamagas o ya no ets catala o que

david merino i parcet ha dit...

Amic, tan català com el nostre alcalde, que tampoc hi va ser, toti VIURE de la POLÍTICA, NO COM JO. No vaiganar-hi per diverses raons, una, personal, que no tinc per què dir aquí. L'altra, per què fa dos anys que la recepció oficial i els actes de la Diada han perdut el nord: Bé, el nord i totes les altres direccions, doncs no es fa acte unitari ni de commeració de la data. Fins que no sigui com cal, no tornarem. I, per cert, no anar a una recepció focial a on sents un discurs descafeinat i pobre no et fa menys català. O tu, que no hi vas anr, ho ets menys per no assistir-hi?...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Dober zacetek

Anònim ha dit...

Hello,
We are representing Hair Loss news. We manage a lot of websites, and we found your internet site trought the net. We are asking if you want to exchange links with us. Actualy we are on the lookout for links to our web sites, if you are interested please visit our site, on the right menu you may find the list link, there you can submit your website and exchange links with us...
Our website pages are superb ranked, and they're going to be better in the next days...
Thank you very much, and I'm sorry if i put the data in a wrong place, that because I could not find the contact link..
Best regards
Keepingmyhair Staff.
[url=http://www.keepingmyhair.com/]Hair loss news[/url]

Anònim ha dit...

megan fox topless jennifer's body, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]new megan fox pictures[/url] megan fox &nude
ray j and kim kardashian full sex video, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian in bikinis[/url] kim kardashian popsicl
taylor swift forever and always sheet music, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift cd's[/url] talyor swift lyrics
juegos de hanna montana, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana doll[/url] hannah montana sexy pics
harry potter attraction, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]watch harry potter and the half blood prince movie[/url] harry potter songs
tom cruise juicy stories, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]where to cruise[/url] gay tom cruise
baby justin bieber mp3, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber free[/url] justin bieber wallpaper
britney spears black and white, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears pregnant again[/url] how much does britney spears weigh
cougar megan fox, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]bikini pictures of megan fox[/url] brachydactyly megan fox

Anònim ha dit...

hey


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anònim ha dit...

if you guys predestined to underpinning [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore seeking generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the romance [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

Well done is better than comfortably said.

Anònim ha dit...

Artistically done is well-advised b wealthier than spectacularly said.

Anònim ha dit...

Well done is better than well said.

Anònim ha dit...

Artistically done is well-advised b wealthier than spectacularly said.

Anònim ha dit...

Artistically done is better than extravagantly said.

Anònim ha dit...

A humankind who dares to decay anyone hour of age has not discovered the value of life.

[url=http://xmindusers.ning.com/profile/AmandaPerry]Jessica[/url]


Marry

Anònim ha dit...

Vex ferments the humors, casts them into their right channels, throws off redundancies, and helps cosmos in those secret distributions, without which the fuselage cannot subsist in its vigor, nor the incarnation role of with cheerfulness.

Anònim ha dit...

Online world and international news, british online service.

Anònim ha dit...

[url=http://www.officialfalconsnflshop.com/]Falcons Tony Gonzalez Jersey[/url]

If you had all the money you wanted, what would you be doing for work, if anything? If you are not doing what you love, what brings you joy, money may appear as a slow leak, instead of a gusher We have all had those synchronistic moments We have an eternal value placed on us from above, and there is not enough money in this world to pay for even the least of usNow what? He needs a name!Over the course of its life, you will use your dog's name more than 35,000 times

[url=http://www.texansfootballshop.com/]Arian Foster Elite Jersey[/url]

Taking a look at the different kinds of basketball jerseys that have invaded the market through the years you can tell that basketball not only revolutionized the way we play the game but also how we look while playing the game Rotating and recycling toys prevents boredom, saves you money and gives your parrot a change of scenery regularlyIf your dog develops a serious reaction such as hives, diarrhea or pinpoint-sized pupils, he needs immediate medical attention

[url=http://www.heathmillerjersey.net/]Heath Miller Jersey[/url]

Anònim ha dit...


[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-bj-raji-jersey-c-1_10.html][b]B.J. Raji Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-mike-michalske-jersey-c-1_67.html][b]Mike Michalske Jersey[/b][/url]
[url=http://www.pakcerscheapjersey.com/packers-by-player-frank-zombo-jersey-c-1_41.html][b]Frank Zombo Jersey[/b][/url]

Anònim ha dit...


[url=http://student.psue.ru/index.php?title=Sac-longchamp-Constructors-Join-Forces][b]sac longchamp pas cher[/b][/url]
[url=http://forerunner.finearts.yorku.ca/~couroux/visa3056/index.php?title=Crazy-Yet-Helpful-Phrases-Regarding-Cheap-NHL-Jerseys][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://www.hvacsimulator.net/index.php?title=Sac-longchamp-Administrators-Unite!][b]sac longchamp pas cher[/b][/url]
[url=http://bharatjanani.com/activity-2/p/84332/][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://space.galactic.to/?L=blogs.blog&article=124632][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]