diumenge, 2 de març del 2008

ERC O SEGUIR MENYSTENINT ARBÚCIES


La imatge d'un home enfebrat i malalt: Joan Puigcercós







El passat divendres es va convocar als regidors del nostre consistori a una visita institucional a una recepció oficial; venia el Conseller de governació de la Generalitat de Catalunya a visitar la nostra Vila. Anar primer a l'Ajuntament, amb signatura del llibre d'honor i posterior visita pel mercat del poble. Un acte, cal dir-ho poc correcte per què és fàcil titllar-lo, amb raó, d'electoralista, a més de fer-lo amb un conseller del govern. Però be, ERC ho fa sovint sense cap vergonya, ja ho va fer en Carod fa un temps, i ja hi estem acostumats, tot i la vergonya aliena que ens pot generar. Però ERC, a banda d'aprofitats, són també unes persones que acostumen a pecar de prepotència i menys teniment als altres.



Doncs bé, s'han superat a si mateixos. El dissabte al migdia, sobre les dues de la tarda, ens truquen des de l'Ajuntament i ens diuen que no hi ha recepció, doncs el Conseller té febre. Potser sí o potser s'han adonat que no es gaire presentable tan d'electoralisme, fins i tot per ells. Però, oh sorpresa, el mateix dissabte, de set a dos quarts de deu del vespre, el "malalt" és al acte central de campanya a Girona - a la foto - com podeu veure amb clars símptomes de febre i dolor de tota mena. Al matí era a Perpinyà, i a la tarda, discurs i míting. Quins PEBROTS!! A Arbúcies no cal anar-hi, ni donar explicacions. Covi, Sr.Puigcercós, el seu refredat aquest diumenge, que a aquest pas i a amb aquestes gràcies, el dia 10 de març potser un altra mal tindrà que covar pel lleig estil de fer les coses del seu partit. I el més trist de tot és a que tot plegat afavorint als enemics de Catalunya, el PP, que els hi poden fotre l'escó. Qui sembra vents, recull tempestats...I així anem!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Home erc sap que els 1118 vots que va treure el 2004 són díficils de repetir. Es cardara una castanya impresionant.

Tant erc com el PSc no es mereixien que la gent d'Arbúcies els hi doni confiança ja que em rebut un tracte de menyspreu i prepotencia.

En aquestes eleccions només ens queda l'abstenció o llençar el vot en partits que mai treuran cap escó.

Anònim ha dit...

Anònim, tens raó, però al menys ens quedarà la dignitat.

Salutacions i esperem temps milors

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

La dignitat que mani el PP a Madrid sempre esperona als pobres d'esperit que volen regalar-los un diputat per Girona, la Camacho. Serà que ja els hi va bé? Quin trist paper defensant l'impresentable Pizarro a Girona davant els empresaris del FOEG. Allò sí que és una lliçó de prepotència del núm. 2 pel PP!

Anònim ha dit...

Cert,

A Arbúcies el PP recollirà més dels 27 vots aconseguits a les municipals. Per força sumarà vots d'IA i d'ENTESA, els vots més manipulables amb dubtós fons ideològic (més POPULARS) i emocionats pels bons pensaments que té el Rajoi per la seva nena.

Anònim ha dit...

El PP a Girona té l'escó quasi assegurat per més que votem ERC ( que ja ens agradaria si fossin una gent més propera, humil, sense tants càrrecs no bestissim amb roba Miro). El pp té un electorat fidel uns 40000 vots... per 1300 que no va treure l'escó entre altres coses perquè erc va treure 83000 vots.. Erc se sap que perdra vots a la Cerdanya i a molts altres punts en cap cas mai arribara els 83000 vots.

Anònim ha dit...

Amics anònims, crec que cal que reflexiuneu el que dieu i com ho dieu. Jo voldria que els meus representants nacionals - no estatals - fossin més propers a la meva gent, al meu poble. En Pizarro és per a mi i per IA estranger i molt, molt, molt lluny de la gran majoria d'electors d'IA. I encara més personatges menyspreables com Rajoy, Acebes, Zapalanas i Camachos. Però, amics anònims, no us enganyeu. ERC a Arbúcies s'ha alimentat de vots de CiU - només cal veure el nombre de vots d'ambdues formacions comparant municipals i altres dates electorals - la qual cosa no diu molt de la seva coherència ideològica, al menys del seu electorat. A més, coherència no se si és recolzar Zapatero a Madrid sense masses condicions, només per fer-se l'independentista a les campanyes electorals i "pràctics" al govern, per exemple, enfortint un invent franquista com les diputacions - sí, aquells ens que ERC deia fa dotze anys que suprimiria desseguida i que ara li va molt be per apujar-se els sous i pagar al partit - o donant suport a un president nascut a Còrdova. Jo soc el primer al qual m'ha fallat ERC. Que més voldria tornar-los a votar -sí, ho fet moltes vegades abans d'ara - però m'han decepcionat com a garants de la llibertat del meu país. Dieu que els independents són "febles" ideologicament, però jo veig molt més feble al que acata l'ordre d'un prepotent o un inepte només perquè diu que defensa el carnet i un càrrec d'un partit, oblidant el poble del que va sortir i del que, fins fa ben poc, n'era part. Els cotxes oficials ja ho tenen això, de canviar la gent. La independència està molt be, però qualsevol independència. I menys si ens han de governar "patates" com alguns d'ERC. Però com que no vull alimentar al PP, com suggeriu, em veig obligat a votar en blanc. A aquests vots, que abans votavem ERC, em refereixo quan ERC està sembrant el seu fracàs del dia 9-M. Per últim, dir que l'amic anònim de les 18.03 hores - per poder-vos distinguir - té raó, el PP té molt vot ocult, vot amb l'estomac, anti-català i espanyolista i malauradament pot aconseguir el seu escó. Esperem que altres vots nacionalistes els aturin a ells i a la majoria absoluta de la Chacon, perquè si no estem fotuts quatre anys més.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

els desprecis es paguen...erc força residual, fins i tot a Arbúcies.

Anònim ha dit...

vots a Arbúcies
2008 2004
CiU 913 995
PSC 896 588
ERC 499 1.118
PP 210 249
ICV-EUIA 159 187


El més preocupant de la deriva i l'enfonsament d'ERC, a banda de la decepció per molts que els varem recolzar en el passat, és l'enfortiment del PSC: un partit espanyol que gairabé ja és la primera força política a Arbúcies. Atenció a properes eleccions, doncs si es confirma aquest paper - que ara ha estat motovat pel vot útil - pot desembocar en un poder únic a Catalunya sumís amb el mateix poder a Espanya; una altra conseqüència del seguidisme d'ERC i ICV en el tripartit...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David,

Després de dimitir, en Puigcercós ja podrà dedicar un minutets de la seva agenda a Arbúcies.

Veus que fàcil es aconsegui que els qui tinguin el poder s'estavellin.

Visca la democràcia.

Escrito a cuatro manos ha dit...

Hola Sr. Merino,

De la mateixa manera que vostè lliurament penja informacions al blog arbuciesfutur, (i benvingut sigui)aprofito per fer-li arribar un petit estracte del nou comentari que he penjat.

Es increible, però a la prensa surt la noticia que la partida de solidaritat que destina l'ajuntament d'Arbúcies el 2008 serà d'un 1,5%.

Vostè va assistir al ple municipal on s'ha aprovat el pressupost municipal?

La propaganda de l'equip de govern funciona. Però la feina queda per fer.

Gràcies per acceptar aquest comentari.

Saltacions.

Jordi@

Anònim ha dit...

Amic Jordi@, jo estic tan estorat com tu quan vaig veure el coemtari en premsa del Sr. Ribatallada, sobre l'1,7 % de recursos del pressupost, 50.000 € deia, el que vol dir que ja el tenen parlat -1,7 % o sigui 50.000 vol dir un pressupost de 2.941.176 €, per cert molt per sota de les prevsions si volen complir el Puosc que ells van imposar - i que, sense saber quan l'aprovaran - potser a l'abril - ja treuen les dades. Una de dues, o és unb gol de CUPA a la resta del govern o és un donar peixet d'ERC a CUPA per què callin. En tots dos casos es una presa de pèl, un menyspreu al poblew i a l'oposició i un indecència moral i política, doncs els pressupostos s'han de passar pel Ple i haver-ne vist quelcom abans del mateix tots els grups polítics. Realment, naveguen molt fort i no foten ni cop. Un desastre.

Salutacions i gràcies per la teva opinió

DAvid Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Bones David!!!

No sé si ia està a favor del camp de golf o que però crec que harieu de fer alguna denucia amb les obres il.legals que s'estan portan a terme... feu alguna cosa des de l'oposició... i sobre el tema presupost.... quin regidor és aquest del psc... que sempre has el.logiat tant en el teu blog... perquè no el critiques duna vegada per totes o es qque d'aqqui 3 anys vols anar a seves llistes...

Anònim ha dit...

Amic o amiga anònim, del camp de golf encara no hi tenim una opinió formada en el grup. no ens fa gaire gràcia, però et ben asseguro que estem a sobre per què si aquest govern mira cap un altra costat - per cert, qui veu i qui ha vist a CUPA, comparant amb la seva posció amb el Camping les Suredes - i hi ha una il.legalitat o un fet consumat els hi fotarem canya dura. Respecte al regidor del PSC, no et deus llegir els articles del meu bloc sempre, però fa alguns dies li varem fotre molta crítica - i ben merescuda - per la seva falta de preparació tan del tema del pressupost com el de les multes. És a dir, que canya li fotem. D'aquí tres anys, amb el PSC, res de res. De fet, res de res amb cap del traidors. Un altrra cosa és que fare o que farem. Esperem tindre forces per fer el millor per Arbúcies. I per crítica al Mora, t'explico la ultima de les seves "genialitats"; com que no pot parar per Arbúcies organitza reunions amb el tècnics municipals...a Vic! Estem ben arreglats. Ja tremolem pels pressupostos municipals! Seguirem vigilants.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David, quina pena que no estesis present en el ultim ple, tindries que haber vist la cara del Sr.Ribatallada quan el Sr.Salmerón li va dir que retires la seva moció perque això no son temes per portar en un ple.
Un ple es una cosa mes seria que tot aixó, els draps bruts de cada partit es renten a casa.
En un ple no es poden portar les vergonyes propies, ni fer palesa la diferencia programatica que actualment te el gobern de l'arbúcies.

Anònim ha dit...

amic anònim, ja tens raó i d'aquestes misèries voelm parlar ben aviat al nostre blog. Hi ets convidat a dir-hi la teva, però això ja fa pudor.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr. Merino, mes que respostes a la gent que participa... i envia comentaris, opinions, etc... sembla que doneu solucions com ara ELENA FRANCIS en els millors moments del franquisme. Igual sou un nou "salvapatrias" i la gent d´Arbúcies no sabem res de res. Sort en la seva creuada contra el sentit comú

Anònim ha dit...

Amic anònim del 17 d'abril,
To t i que no he entès el que ens vols dir,sempre estem oberts a escoltar lliçons i aprentatges diversos sobre sentit comú, que, com deia Descartes, és el menys comú dels sentits, així que esperem amb impaciència les teves aportacions

Gràcies per participar al nostre blog

David Merino i Parcet