diumenge, 13 de setembre del 2009

EL PLE, LA VEU DEL POBLE, GARANT DE LA DEMOCRÀCIA, DARRER DIPOSITARI DE SOBIRANIA

Desprès de molts de dies de silenci, pel qual us demanem disculpes, ja tornem a ser aquí. Han passat quatre mesos més, quatre mesos amb un Ajuntament bloquejat, només movent-se al ritme de les almoines del Plan Zapatero - almoines que, un cop més, atempten contra la sobirania catalana i vulneren les mateixes lleis i competències catalanes - amb un alcalde que ja no te cap legitimitat - no compta amb la confiança del seu plenari - i un equip de govern que viu de les in-decisions tàctiques de CUPA - quin gran error, companys, quin gran error! al 2013 ho comprovareu -i que avança a cop de subvenció alimentícia. Sí, per què aquells que criticaven les decisions "partidistes" de governs anteriors ara han abocat el sarró als governs propers. Regal, el del pla de barris, ben enverinat, com més endavant veurem.
Com us deia, tenim un Ajuntament lluny de ser fort i legítim. En minoria, governen per artificis legals, tecnicismes burocràtics, però no tenen gaire credibilitat, ni democràtica ni social. Són 1.100 que imposen la seva voluntat a la dels 1.600 que no els vàrem votar, i que s'aferren al càrrec com fan per tot Catalunya. La crisi ens empaita i ens arruïna, ens treu la feina i ens castiga, però ells ni tan sols s'han abaixat els sous. Són gent "d'esquerres", són gent instal.lats al poder, que no ens escolten gens.
Ens felicitem que la democràcia avanci. Arenys de Munt és una alenada d'aire fresc, que esperem contagiï a la resta del país. Però aquells que mantenen en Zapatero al poder i als seus a la Generalitat, aquells que ens escanyen i ens posen la sabata al coll a Madrid, continuen com si res hagués passat, el que es mou no surt a la foto, qui dies passa anys empeny.
Però per sort la democràcia es més forta. I a Arbúcies, aquells que arrosseguen el govern del nostre poble, estan en minoria. I aquí el Ple hi pot fer molt. Cal que faci molt. Sí, per què ens obliguen a governar des del plenari. 8 contra 5, ara més que mai hem de fer que s'escolti al poble. I si no saben governar, tot i tenir moltes eines per fer-ho, ja ho farem, fins on podem, la resta. I es pot fer molt. Cal fer molt.
El primer exemple, destacat, és el del Pla de Barris. Com dèiem, és un regal enverinat de l'amic Nadal. Són 3.750.000 €, és cert, però no es poden gastar de qualsevol manera. S'han de gastar així:
Any 2009- màxim 81.185 €
Any 2010- màxim 216.494 €
Any 2011- Electoral - 251.288 €
Any 2012- 1.585.051 €
Any 2013- 1.615.979 €
És a dir, no tan sols és un pla pels "amics", si no que té un altra finalitat oculta. Fer que els amics continuïn manant. Fer força per guanyar les eleccions del 2013, donant arguments als beneficiats. Si pot ser, és clar, els amics socialistes, per què podran dir que els diners els han donat el companys del PSC - Sr. Nadal. Però per Arbúcies és una benedicció, doble en aquest cas. Primer per què el ple haurà d'aprovar el projecte - amb els 81.000 € - i l'haurà d'aprovar amb majoria que aquest govern no té. I en segon lloc, la part grossa de la inversió, 3.100.000 €, s'han de gastar els anys post electorals. Així el poble tindrà l'oportunitat que siguin uns altres els qui gestionin aquests diners. Segur que ho faran força més be que aquests que patim ara. Una vegada més, el poble tindrà la paraula. Com passarà aquests dos anys, a través del Ple. El juny del 2013, els que pensen que la gent no es gaire llesta, s'equivocaran de nou. I hem de mirar de no caure dues vegades amb la mateixa pedra.

92 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú més treien informació pública a la llum!
No teniu res a dir de l'últim escrit que han penjat a:

http://plataforma-camprodon.blogspot.com

A. Rodriguez ha dit...

estimat David, ¿em podrias aclarar que passara o que has previst que passi l'any 2013?

david merino i parcet ha dit...

A. Rodriguez, desprès em foteu canya per què soc un mal "profeta"! Doncs no ho se, però crec que el que passi es veurà molt influit pel que passi el novembre de l'any vinent, i de retruc, amb el que passi el 2011. De fet, el 2013, l'unic que passarà es que s'haurien d'haver acabat les obres financades pel pla de barris. Can Delfí i el Camprodon, basicament. Però QUE serà finalment ho hem de decidir, en primera instància, entre aquest any i el que ve. I ho ha de decidir el Ple, si no es fa alguna maniobra per darrera, via decret d'alcaldia - cosa que intentarem que no passi, és clar, sotment-ho tot al plenari. De la resta, les eleccions del 2011 marcaran també el nostre futur immediat. O així em sembla a mi, vaja.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David, votaràs a favor d'un hipotetic suport a un referendum a arbúcies si és donès al cas??

20 mesos ha dit...

hola David, ja era hora eh, que aquest blog és dels més actius d'Arbúcies, en politica exclà.

Doncs una altre temporada aguantan aquesta 5 tius que xupen del bote i no se'ls veu mai pel poble.

Està be tot el que està passant en aquest poble perque la resta de partits sense fer res, aquesta 5 els fant la campanya, jejeje, amb temes com la gestió de les entitats esportives o pagesia o amb aquest decrets que son adhesius o tema estrella: la gran seguretat que te el nostre poble que fa que joven s'estigi marxant a altres pobles.uufffff !!!

Encara quedent 20 mesos, anims DAVID, anims PERE,
i felicitats perque vosaltres si que sou gent de poble

david merino i parcet ha dit...

Amics, jo votaré SI. I ben gran. No hi ha altra camí, a hores d'ara. Que quedi clar, que aquesta és la meva opinió personal i no la d'IA. I em sap greu si decepciono algú. Però ara es com penso.

Visca Catalunya Lliure!

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Jajajaja...això ho penses ara per quedar bé de cara a la galeria o què?

La independència és un sentiment que es té o no es té. Això d'ara sí i demà passat no, no s'hi val...

Ai, que al final se us veu el plumero a tots plegats...

david merino i parcet ha dit...

Noi o noia, si dius això es que no em coneixes. Sempre he defensat el que he pensat contra corrent. Quan a Arbúcies, fa més de dotze anys, es tenia que ser marxista, un ha defensat les seva ideologia socialdemocrata. Quan el Ple era un concert d'aplaudiments que recordaven els congressos estalinistas, un hom estava ferm i serè sense inmutar-se. Quan erem insultats al ple o pels carrers, callavem i manteniem la calma i la serenor. Mai m'he amagat del que penso i si ara estic per la llibertat de Catalunya, desprès de la decepció de l'estatut soc ben sincer i dic el que penso: ara, indepedència! Ah, la independència es una aposta racional, no emocional. Ho pot ser avui i demà no. I al reves. I en això la cagen alguns: a la indepedència cal anar-hi convencent, no per fe, si no amb arguments de pes, per millorar la vida a la gent. I, per cert, governats per algú que governi pel poble, com en Carretero, no per ells mateixos com fa ERC. Som catalans a l'anima, però per fer canvis, cal demostrar a la majoria que aquest canvi es millor. Si ho ets de cor i de fe, estas a l'alçada dels que creuen en una religió concreta: o creus o no. A la llibertat de Catalunya s'hi ha d'arribar per què es millor per tots. I així, la majoria et farà costat.

David Merino i Parcet

david merino i parcet ha dit...

Del pressupost, dir-vos que s'ha aprovat amb record de retard a Arbúcies: 15-9-2009 en aprovació definitiva. Aqui hi ha l'enllaç:

http://www.diba.cat/cido/NSCIDO.asp?m=1&s=2&ss=5&id=335177

David Merino i Parcet

20 mesos ha dit...

..... sense paraules

Francmirador ha dit...

Publicat inicialment a Plataforma del carrer camprodon.

Ca l'Ayats està mig enderrocat. Crec que l'enderroc dels antics locals de l'antic economat (si no vaig errat, i inicialment d'ERC durant la segona república,amb història diversa) treuen una arquitectura singular. No estava protegida? S'hauràn de fer les noves construccions seguint el model de la façana històrica? Crec que la reconstrucció ha de tenir en compte aquets elements arquitectònics, encara que se n'hi sobreposin d'altres. Si no, Arbúcies continuarà perdent personalitat. L'AJUNTAMENT, el govern ha de vetlla per la història del poble. Els pobles avançats vetllen per la seva arquitectura singular. Aquí, no he sentit cap explicació a aquest nivell. Segur que hi ha projectes constructius. Com?... Per més propietat privada que sigui, també té unes obligacions. I l'alcalde d'ERC n'hi ha sigut capaç d'explicar la història de l'edifici tan propera al que diu ser hereu... Espero que s'esmeni i que no ho hagi de pagar el poble.
Francmirador

Anònim ha dit...

Esperem que sigui així ,amic francmirador.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David, vodria saber que en penses tu del derrer ple.

david merino i parcet ha dit...

Es una mostra del que passarà a partir d'ara: s'ha acabat la tirania de la minoria. CUPA encarta va amb por, però això no durarà. L'oposició ha començat a governar. I això anirà a més. Hem vist que el govern és dèbil, en molts sentits, i que internament no saben on van. I sobre tot falln els comptes. El cas del tancament del pressupost rebutjat pel ple - 8 a 5 - ho diu tot. ens esperen dies calents, per què l'equip de govern no "s'entera de la pel.licula". Però ja s'en assebentarà. Un ple penòs, que deixarà as al govern, al ple, de l'oposició majoritària...amb el permís de la sinceritat de CUPA, és clar.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

No puc estar m'es d'acord amb en David. És el que passarà a partir d'ara. L'oposició "buscarà l'acord" per anar en contra de les posicions de govern. Si cal per tombar les propostes que beneficien als arbuciencs. El que sobta però és que entre CUPA i Entesa facin el joc d'amagar-se el vot en la mateixa sessió plenària, i hagin de corregir a última hora per no quedar sols amb el vot en contra (EPA). Potser que s'ho parlin abans.

Anònim ha dit...

aixó de que l'oposicio votara encontra a totes les coses que presenti el gobern encara que sigui un benefici per el pople, aixó es la teva opinió, pro escla jo enting un altre. Per cert diguem una moció on l'entesa i IA votesin en contra i que el seu vot perjudiques al pople.
Cupa mentrastan ba jugan a la puta i la ramoneta, an surtit del gobern pro continuan estan dins desde l'ombre. Com es posible que votes que SI al enderroc de la fassana del Montsoriu? i si vota encontra de aixó es anar encontre del pople que vaixi deu i ho veigui.

Anònim ha dit...

David, ves en compte amb el que dius, que els ho poses massa fàcil, qualsevol errada l'aprofiten per anar en contra de l'evidència.

Recordo als amics d'ERC i PSOE, que el Sr. Pere Garriga va proposar en últim Ple ( per tant en public) a l'Antoni Ronda de fer una moció de censura per tal reconduir aquest DESGAVELL i que la resposta del PSOE, va ser un rotund NO!!. Això es anar en contra del Poble? o es la voluntat d'arreglar un DESASTRE DE GESTIÓ?

També dir-vos que la seva proposta anava molt enllà, ja que es comprometia ha incorporar a tots als regidors al govern quan ell fos alcalde.

Anònim ha dit...

AMNÈSIA 2.

"Proposem tirar endavant un Pla de Millora de l'Espai Urbà amb la finalitat de fomentar la rehabilitació i recuperació dels edificis, carrers, elements arquitectònics... en base a les seves estructures originals i històriques."

Literalment del Programa electoral 2007 - PSC.

Ara, gràcies al vot de PSC, l'equip de govern intentarà descatalogar la façana de l'Hotel Montsoriu.

Algú sap quins son els interessos ocults en aquestes maniobres?.

Algú sap quin és el deute que el PSC té amb en Zamorano, que fà que traeixin el seu programa ? (tot donant pel sac als seus votants)

Flipo !!!!!

19 mesos ha dit...

bé, mica en mica s'està veïent el llauto dels que estan cobrant per altres bandes i no els interessa arreglar la situació d'Arbúcies. El PSC " gines "està lligat per en Zamorano a la Diputació, si aqui a Arbúcies el PSC trenques el pacte automaticament en gines saltaria de la diputació. I esclar això no interessa per tant aquesta serà la crua realitat d'Arbúcies fins a les properes eleccions. Espero que la gent d'Arbúcies el dia de les eleccions s'enrecordi del joc a tres bandes que està fent ERC i PSC i gràcies a ells tenim el poble com el tenim, que empenya al jovent a marxa a viure fora d'Arbúcies.

Anònim ha dit...

David: voldria saber quin'es la teva opinió del article publicat en el diari "el pais", que parla de les irregularitats que desde lAjuntament d'Arbucies san fet, respecte a la llicencia o permis d'obres dunat a un grup d'empreses per fer un hotel a Fogueres de Montsoliu.

david merino i parcet ha dit...

És un tema extremadament greu; si és cert, que és el que estic esperant confirmar, suposaria una indemnització multimilionaria a fer per l'Ajuntament. Quan era regidor l'anterior legislatura, se que en Roger ho portava. Era un mort que venia d'en Nic, amb un canvi poc explicable de parer en la qüalificació. En Roger ho va continuar, i ell sol s'ho va cuinar sense consultar-ho. Jo sabia del descontentament de la urbanització, que ells em van transmetre. El que no entenc és aquesta paràlisi de cinc anys per part d'urbanisme ni de l'Ajuntament. Demostra la descurança per part del Roger en temes d'urbanisme candents. Esperem confirmació dels fets per fonts oficials. Desprès opinarem de manera més ferma i farem les accions que calgui.

David Merino i Parcet

19 mesos ha dit...

zamorano ...
el dijous vas sortir per catalunya radio, varen preguntar a la nit dels ignorants havera si era legal que aparquessis davant del bar leo per jugar a la butifarra amb l'autorització de servei oficial, sense pagar zona blava.

Anònim ha dit...

Que en Zamorano jugui a la botifarra, en un bar del poble, és molt normal.

El que no és normal, és que no tingui temps per fer quelcom de profit per Arbúcies.

Tampo és normal que tot el que fa, sigui criticat, per activa o per passiva. Qué està passant ?
O fa les coses malament, o no les fa?

Jo li donaria vacances indefinides.

Anonim 2 ha dit...

sense cobrar eh!

Anònim ha dit...

Si continuament és criticat, serà per alguna cosa no?, però el que es més extrany, es que no hi hagi ningú que surti en la seva defensa, ni tan sols els del seu mateix grup politic, no han fet cap mena de publicació ni comunicat per tal de alleugerir totes aquestes crítiques, molt extrany!!. Tan malament estan en el si del seu partit? poder aquestes critiques no tenen defensa possible?, o poder ja no hi ha ningú que vulgui defensar-lo!

Anònim ha dit...

Sr. Zamorano 70.000 € / any
Sr. Ginés 25.000 € / any

Si 100.000 € decideixen el proper any d'Arbúcies, la solució és fàcil !!

Els hi donem vacances pagades un any.

Ho financem amb l'estalvi en la gestió dels impostos.

Hem de gestionar el màxim de bé els recursos que disposem.

Anònim ha dit...

Per afegir informació d'altres alts càrrecs:

Si consulteu la pàgina 388 de la memòria del Departament de Medi Ambient trobareu un Conseller Delegat i una Gerent coneguts.

Segons la nota del pressupost 2009 de la Generalitat de Catalunya
aquesta empresa pública depenent del departament de medi ambient té assignada una partida de personal de 9.592.010 euros anuals (la partida més alta d'aquest pressupost de 24.207.510 euros) . Si els 303 treballadors cobressin el mateix sortiria a una mitjana de 31.768 euros/any. Però suposo que el responsable del planter de Sant Feliu de Buixalleu cobra bastant menys que el mateix Conseller Delegat. Estaria bé saber què cobra. Algú ho sap?

Anònim ha dit...

T'escric a tu anonim que parles de'n pere i l'amàlia sense dir el teu nom: Covard: Jo després de veure el teu escrit vaig parlar amb l'Amàlia, de la que em sento orgullosament amiga i li vaig preguntar. La seva resposta va ser molt clara, si el pressupost de personal és tant alt és perquè sobretot treballen amb persones i que no son 303 treballadors, sinó prop de 340. I em va dir que no cal que escriguis com anonim que li pots preguntar a ella, que amb molt de gust t'explicarà tot el qu necessitis saber i em va dir que el pressupost de forestal era públic, i que aquí no s'amaga res.
Apa, la resposta que em va donar l'Amàlia em va semblar tant ben feta que te la transmeto jo mateixa, perquè se que ella no ho farà, té més dignitat que tu.
I si vols ja ho saps, quan la trobis pel carrer li preguntes, si tens la suficient capacitat de ser una persona honrada i donar la cara, com fan les persones.

Anònim ha dit...

A l'últim blocaire,

Confons ser persona amb donar la cara.

Un anònim, pot ser tant sincer i honest com qualsevol altre persona, encara que sigui pública, i dongui molt la cara.

Potser a l'Amàlia el que li molesta és que en els blogs es parli una mica de tot i de tots/es.

Anònim ha dit...

Si anonim, pots ser tant sincer i honest com qualsevol altre, però la sinceritat i la honestitat comença per donar la cara, cosa que tu no fas, llavors és molt fàcil fer critiques....

Eva

Anònim ha dit...

Tranquils, si voleu saber qui ha escrit aquestes paraules jo us ho diré. Aquest senyor és en Tomàs Moré, no sóc l'administrador del bloc però és fàcil descobrir-ho, que sàpiga senyor Moré que li seguim els passos de prop.
El que no entenc és que té a veure els sous d'aquests dos personatges + el responsable del planter de Breda amb els sous del senyor Zamorano i Giner.

Aquests senyors de Forestal Catalana treballen per una empresa autònoma de la Generalitat, quan governin, que serà d'aquí a 20 mesos ja en parlarem si encara treballen a aquesta empresa, tot i repetir que és una empresa!

Senyor Moré, dediquis a administrar el bloc ERC, aquell que només es banagloria d'ell mateix i que té tant d'èxit de lectors i comentaris i que fa servir informació de l'Ajuntament per ilustrar els seus escrits no sé amb quina autorització... suposo que si jo monto un bloc l'Ajuntament em donarà els projectes perquè pugui ilustrar el meu bloc.

Fins aviat senyor Moré (poder a l'ombra)

Anònim ha dit...

Sabeu on treballa el Sr.Moré???
Al departament de telecomunicacions i societat de la informació de la Generalitat de Catalunya com a coordinador de PIMESTIC.
Ell que tant critica .....
On sigui Sr.Moré calli la boca !!

Anònim ha dit...

Sabeu on treballa el Sr.Moré???
Al departament de telecomunicacions i societat de la informació de la Generalitat de Catalunya com a coordinador de PIMESTIC.
Ell que tant critica .....
On sigui Sr.Moré calli la boca !!

Anònim ha dit...

Eva, em sabries dir que cobra en Pere Garriga i l'Amàlia.

Com pots veure, ara ja no sóc anònim.

Josep

Anònim ha dit...

Per en Tomàs Moré,

I tu quan cobres ?

Es pura curiositat.

Aqueste dades ens poden donar més coneixement sobre quin és el discurs dels nostres polítics.

Són professionals ..!?

Són vocacionals ..!?

Política encara vol dir "xupar del bote".

Que'm demostrin el contrari.

El pastís el tenen molt ben repartit !!!!

A les properes llepareu !!

Josep

Anònim ha dit...

Hola. Feia molts dies que no entrava en aquets blogg i he vist els darrers escrits i n'hi ha un que m'ha interessat més. Es aquell que parla de les conexions amb el departament d emedi ambient i de'n Pere Garriga i que diu que el sou mitjà que es cobra és de 31.000 euros. Jo pregunto, nets o bruts? Hi ha la segue¡retat social, l'irpf i la resta de retencions en aquests diners o no?
Cal dir les coses pel seu nom i un sou brut de 31.000 euros està pels 1.500 euros nets al mes, depenent de si està casada i totes aquestes coses. I ho dic pq treballo d'administrativa en una mitjana empresa d'arbúcies i part de la meva feina és aquesta dels sous dels treballadors i treballadores.
Veieu que fàcil que es manipular la informació per part d'alguns individus que només volen fer mal i fotre sisanya.
i allò que a mi m'importa i crec que a la major part de la gent del poble és si el proper alcalde d'arbúcies treballarà també a fora del poble com fa en Zamorano o es dedicarà en cos i ànima al meu poble, que bona falta li fa d'algú que prioritxi arbúcies i no la seva carrera política.

Anònim ha dit...

A la última blogaire, tens tota la raó del món, és molt fàcil manipular l'informació o fins i tot no dir-la tota, o dir-la a mitjes, per tant estic content que hagis matitzat el que alguns no volen matitzar per tal de embolicar la troca. De totes maneres si hem permets, voldria fer una matització al teu comentari.

Està clar que a hores d'ara, a arbúcies, hi fa falta molta dedicació per part dels que diuen que governen, però també voldria defensar que la feina d'un Alcalde no dura 20 o 30 anys, hem de comptar que dins d'un partit o formació politica normalitzat, hi ha relleus dels seus dirigents o caps de llista, per tant d'alguna cosa han de viure un cop s'acabi el seu mandat, amb això vull dir, que qualsevol que avui en dia estigui exercint d'Alcalde o de regidor/a, ha poder mantenir una feina fora del seu càrrec politic, ja que si nó , el dia que s'acabi el mandat de qué a de viure?.

Una altre cosa són les hores que si dedica al poble o la bona feina que fa, i la capacitat o voluntat que té per compaginar les dues tasques i la de ajustar-se el sou de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

David:
em podries dir el que penses sobre l'enderroc del Montsoriu i sobre la denuncia que Entesa a portat a la Sindicatura de Comptes?

El centru ha dit...

Consulteu la programació de tardor a http://elcentru.blogspot.com

Us hi esperem!

david merino i parcet ha dit...

de l'enderroc de la façana del montsoriu, penem que val la pena intentar preservar l'edifici, per exemple amb un geriàtric o amb un hotel reformat interiorment, amb menys capacitat però millor qualitat. Es pot plantejar una empresa mixta pública-privada per fer aquest us. La façana s'ha d'intentar preservar, mantenint els drets urbanísitics dels propietaris.
del números de l'Ajuntament, trobo be que s'hagin portat a Sindicatura, doncs hi han massa coses rares, massa incompetència, massa errors, massa deixadesa, massa menyspreu a l'oposició majoritària, per part de l'equip de govern. Crec que, una vegada més, el més digne es que dimiteixin, per que en fan una darrera l'altra.
Ah, i canviant de tema, el dia 13 de desembre tothom a votar, i a votar que SI. Be, que cadascu voti el que vugui, és clar, però que voti. Ara, IA recomana votar afirmativament.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Ja que parleu de tomàs Moré us diré un secret. Quan ell estava a ràdio arbúcies hi havia un grupet que eren de la seva corda i ell els hi somreia totes les gràcies. I a la resta ens tractava amb indiferència. Serviem per "omplenar la graella de la ràdio". Doncs aquest col.lectiu li deiem "l'arengada".
I sinó fixeu-vos queina cara fa:

TECA ha dit...

NOVETATS a
http://tecadarbucies.blogspot.com

Anònim ha dit...

a la persona que va escriure el dia 26 d'octubre sobre les feines dels polítics.
Tens raó, la feina de regidor o alcalde (o alcaldesa que carai) no dura sempre i això obliga a molta gent a continuar amb la seva feina.
Però son els mateixos polítics que ho han de solucionar. Primer posant un sou digne i que vagi d'acord amb el municipi i desrpés que se'ls garanteixi que una vegada finalitzat el mandat poden tornar al seu lloc de treball anterior.
I jo em pregunto què fa el nostre parlament que no ho regula?

Anònim ha dit...

A l'anònim del 3 de novembre, el parlament no ha de fer res perquè ja està regulat.
Quan un ocupa un càrrec públic automàticament pot demanar (si vol) una excedència del seu lloc de treball, sigui funcionari (cal llegir l'EBEP, que és la llei que ho regula) o sigui un treballador per compte aliè (cal llegir l'Estatut del Treballador -ET-).
És més, un ex-diputat al parlament o a les corts espanyoles o al parlament europeu, manté el seu sou un mínim de 2 anys més, després de ja no sé parlamentari.
Encara els hi voleu donar més? Si cobren més atur que un que es queda sense feina!!!!!
Per favor, deixem de marejar la perdiu i liar la troca.
Queda clar, no? Estan obligats per llei, tant les empreses com l'administració a guardar el mateix lloc de treballar si demanes una excedència per realitar un càrrec públic. Punt i final de la discussió.

Anònim ha dit...

LO 10/1995, de 23 de setiembre, del Código Penal
LIBRO II. DELITOS Y SUS PENAS.
CAPÍTULO VII. DE LA MALVERSACIÓN.
Artículo 434.
La autoridad o funcionario público que, con ánimo de lucro propio o ajeno y con grave perjuicio para la causa pública, diere una aplicación privada a bienes muebles o inmuebles pertenecientes a cualquier Administración o Entidad estatal, autonómica o local u Organismos dependientes de alguna de ellas, incurrirá en las penas de prisión de uno a tres años e inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de tres a seis años.

Artículo 435.
Las disposiciones de este Capítulo son extensivas:
1.A los que se hallen encargados por cualquier concepto de fondos, rentas o efectos de las Administraciones públicas.
2.A los particulares legalmente designados como depositarios de caudales o efectos públicos.
3.A los administradores o depositarios de dinero o bienes embargados, secuestrados o depositados por autoridad pública, aunque pertenezcan a particulares.

Interessa aquesta informació sobretot pels fets apareguts al BOP:
ENDERROC FONDA AYATS 122.428,46 €
MUR FONDA AYATS/CASTELL 110.473,79 €

En total 232.902,25 euros de fons públics malversats en operacions on se n'han beneficiat clarament uns particulars. Que vagin prenen nota els interessats i es busquin un bon lletrat per quan la instrucció de la causa els cridi, això serà la primera d'una sèrie de denúncies, per la via penal, de totes les actuacions urbanístiques que hi ha hagut en aquest municipi.
Als interessats els recomanem que es vagin llegint tot el títol XIX del Codi Penal i vagin pensant quins altres il·lícits han pogut cometre.
S'està documentant tot per presentar-ho a al fiscalia, aquí ja en teniu un abans.

Anònim ha dit...

que vol dir tot aixó? si teniu proves denuncieu, i si no calleu.

Anònim ha dit...

Aquí ningú mana callar a ningú maleducat.
Què vol dir tot això? Si encara no ho has estès t'ho explico ràpidament:
Amb diners públics no es pot fer el que un vulgui (i s'enten un, per Govern, Alcalde, ...).
Estar legitimat per prendre decisions no vol dir que les que es prenguin siguin correctes i no puguis ser fiscalitzades.
En aquest cas certes persones creiem que hi ha hagun una malversació i així ho denunciarem quan tinguem tots els documents que volem presentar.
Simplement això, i et recordo, els temps en què algú feia callar als altres ja van acabar, MALEDUCAT!

Anònim ha dit...

tot el que tu vulgis, pro si no teniu proves prou d'acusar.

Anònim ha dit...

Proves? Les proves són públiques, només has de fer dues coses, consultar el BOP i el registre de la propietat i lligar les dues coses, mira si n'és de fàcil.
El BOP el pots consultar a http://www.ddgi.cat/bop i el registre de la propietat corresponent a Arbúcies està a Santa Coloma de Farners i el telèfon és 972840958, només cal que treguis unes notes informatives de les finques referenciades i veuràs de qui són propietat, també pots anar si vols al cadastre però sempre va a remolc del registre de la propietat i està més desactualitzat. T'assegurem que aquestes finques no són propietat de l'Ajuntament.
Tampoc hi ha cap declaració d'estat ruinós pel qual es pogués aplicar l'enderroc si la propietat no ho feia.
A partir d'aquí, no som nosaltres qui jutjarà si aquestes operacions són conforme a dret o són malversació de fons públics com creiem nosaltres.

Què més vols que t'ensenyem a fer sumes i restes? També ho farem, tenim vocació pedagògica.
El que no farem és anunciar tot el regitzell d'operacions que nosaltres creiem que són il·legals i que també denunciarem en conjunt.
També t'avanço, que en el cas que la justícia estimi la nostra petició i investigui, la cosa és lenta i va per llarg, o sigui que tampoc es preocupin massa ara mateix, però la vida els hi pot donar un tomb d'aquí a un temps si no han fet les coses correctament.

Em sembla que vas interpretar malament el nostre post, nosaltres només denunciem, la fiscalia acusa i investiga i la justícia donarà la raó o no a qui denuncia.
El que no farem és el que s'ha fet tota la vida: callar i deixar-ho en una conversa de bar, no senyor, això ha arribat al seu límit i s'ha d'aprofitar ara que la justícia és més sensible als temes urbanístics.

Anònim ha dit...

que voleu dir quan dieu de qui son les finques?
que les finques no son propietat del ajuntament hi ha es sap, i tambe es sap qui son els propietaris, a les hores vosaltres dieu que l'ajuntament esta fen un favor (per diro suau) aquestes persones? Si es aixi senyors aixó es molt serios i per tan es te que denunciar. Pro segeixo dien el mateix sense proves no es pot acusar.

Anònim ha dit...

David, que penses fer amb el projecte que diuen que en Ronda us ha donat? No creus que els veïns del camprodon haurien de ser els primers en tenir totes les dades respecte aquest projecte?, no creus que s'està incomplint l'acord de ple del dia 30 de juliol?, no creus que poder ja n'hi ha prou de jugar amb la Llei i amb el temps de les persones?, no creus que ERC i PSOE està prenent el pel a IA, CUPA i al mateix temps als Veïns de tot el poble? Jugaràs o et plantaràs davant la jugada de l'equip de govern?

Veí del carrer Camprodon

david merino i parcet ha dit...

Benvolgut anònim, el que fare primer serà mira-me el que m'han donat. No es ben be un projecte, és una mena de memòria. Tal com et dic, m'el van donar i el vaig recepcionar. Ara l'estem estudaint la gent d'IA. Quan ens el varen donar, dijous passat, ja vam comentar que seria millor que també s'hagues donat als veïns i crec també i així ho vaig manifestar, que l'euip de govern la tornava a cagar no havent començat, com s'havia compromés, el setembre, el procès participatiu. topt i iaxí, vaig insistir per què, encar que tard, es comenci quan abans. I respecte a fer el joc: no l'he fet i no el faré a l'equip de govern. Fa temps que m'afaito. Tenir i lleguir la documentació, mentre no es comenci un diàleg que no pot començar, no perjudica als veïns. Per què aquesta documentació la tenen TOTS els grups polítics, tota l'oposició MAJORITÀRIA, que no fara res fins que es coordini la feina participativa amb tots el veïns del poble i del carrer. Ara esperem que l'equip de govern mogui fitxa i treballi - per variar - per salvar el temps perdut. A veure...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Com a veï, personalment, m’ha dolgut molt la jugada .
Ens tornen a passar la mateixa informació, obviant tots els acords presos.
També em molesta que es gastin tans recursos en un projecte que encara s’ha de definir , trobo que és treballar pel diable, primer hauriem de saber que farem al carrer ¡!

Josep

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala

Anònim ha dit...

De res, ciutadà eslovè!

Francmirador ha dit...

El dia 13D hem de dir PROU, i després endraçar la casa portes endins.

Les filtracions de la sentència sobre l'estatut anuncien una escapçada general · El terme 'nació' i 'símbols nacionals' no superen la censura del tribunal espanyol

Francmirador ha dit...

Ens podeu traduir les frases eslovenes?

i perquè no ens explica com can aconseguir la independència?

Anònim ha dit...

Vol dir alguna cosa així com:

Molt interessant, gràcies

Anònim ha dit...

Ayuntamiento de Arbúcies - Aprobados 705.508 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local
El Boletín Oficial del Estado, publicó el 27-10-2009 el Real Decreto-ley 13/2009, de 26 de octubre, por el que se crea el Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local, que asciende a 5.000 millones de euros repartidos en función a la población de cada municipio, quedando condicionado a la dotación efectiva del fondo que se contemple en la Ley de Presupuestos Generales del Estado para el año 2010.

Arbúcies, con 6526 habitantes, se le asigna un total maximo de 705.508 € Euros, (117.386.654 ptas)

El Ayuntamiento de Arbúcies tiene de plazo para presentar sus proyectos 3 MESES DESDE EL Martes 3 de noviembre de 2009 - (3 Feb 2010).

Anònim ha dit...

Dades oficials:
Atur registrat a Arbúcies a 31/10/09: 409 persones

La crisi s'acaba? Ha pujat un 5,14% en un mes i un 120% en 13 mesos.

"Les empreses carroceres començaran a remontar a partir del mes de juny (2009)" extret de les paraules dites per l'Alcalde Roger Zamorano i el senyor Antoni Ronda a la reunió per la reforma del carrer el 18 de gener de 2009.

El que dèiem, uns cracks!

Anònim ha dit...

Els de Cupa uns "craks" han demanat una auditoria d'una manera que no la veurem feta mai,almeny aquesta legislatura de ben segur que no, tot plegat un xanxullo,per salvarse el seu cul de cares a la galeria i per darrera pactar bes a saber que amb els d'ERC i PSOE que saben que mentres ells manin no es fara. No els interesa....

Anònim ha dit...

Podeu explicar de què va això de l'Auditoria i quans diners costarà?

Es tracta d'una auditoria clàssica (com les que s'han fet els últims anys a mols llocs, p. ex. Palau de la Música) o d'una Due Diligence?

Sabem que el resultat d'una auditoria és directament proporcional als diners que s'hi vulguin invertir i per això hem fet la pregunta inicial.

ELS DOLENTS DE LA PEL·LÍCULA

Anònim ha dit...

(Dades de l’any 2008 – Arbúcies 6526 habitants)

A Arbúcies viuen 1053 persones de 0 a 14 anys
A Arbúcies viuen 1021 persones de 65 o més anys

Aproximadament un 30 % de la població

Per la llei de la proporcionalitat, per tothom coneguda, tocaria destinar un 30 % dels recursos del Pla Zapatero DOS, per atendre els joves i els avis.

Pla Zapatero DOS 705.508 € X 30 % = 211.652 €

Es poden finançar projectes amb càrrec al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local

• Sostenibilitat social: centres de serveis socials, sanitaris, culturals i esportius; despesa corrent destinada a serveis socials, principalment educació i atenció a persones en situació de dependencia

Es podria fer alguna proposta ?

david merino i parcet ha dit...

És clar que sí;
pels joves, centre cívic i alberg.
Per la gent gran, centre de dia i "banc del saber".
La nova llar d'avis és proposta per nova legislatura, pel seu cost econòmic i la necessitat de consensuar la seva nova ubicació.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David, tu parles d'un centre de dia, d'un alberg i d'un centre civic per els joves. tot aixó es molt bonic, pro en quin lloc d'Arbucies?
Un dels llocs ideals crec que seria el Hotel Monsoriu i que si no es fa res el tiraran a terra per feri pisos.
Com esta aquet tema? despres de la recullida de signatures(1017) tu creus que es podra parar? seria una llastima que es tires a terra.

Anònim ha dit...

David, tu parles d'un centre de dia, d'un alberg i d'un centre civic per els joves. tot aixó es molt bonic, pro en quin lloc d'Arbucies?
Un dels llocs ideals crec que seria el Hotel Monsoriu i que si no es fa res el tiraran a terra per feri pisos.
Com esta aquet tema? despres de la recullida de signatures(1017) tu creus que es podra parar? seria una llastima que es tires a terra.

david merino i parcet ha dit...

De les instal.lacions que esmentem, per nosaltres el Centre Cívic a Can Delfí, l'alberg al Montsoriu o edifici similar. El que no està lligat és la nova llar d'avis o el nou centre de dia. Feina per la propera legislatura. Del Montsoriu, es clar que cal intentar salvar l'edifici. Poder-ho fer ara per ara, es gairabé impossible, doncs CUPA està d'acord amb l'equip de govern i pot bloquejar qualsevol moviment de l'oposició, junt amb el "govern". És una llastima que per enèssima vegada es tornin a equivocar. Per què, desgraciadament, l'equip de govern tornarà a no escoltar la veu del poble. Ara només ens queda lluitar...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

DECIDIM COM EL VOLEM


PRIMER ANIVERSARI DEL PRIMER PROCÉS PARTICIPATIU
DEL CARRER CAMPRDON


Convit per a tothom (places a reservar … )

Celebrarem la gran participació i el grau de satisfacció dels assistents.

Donat l’èxit d’aquest apropament de la democràcia al poble, us convidem a celebrar-ne
un altre properament, d’acord amb el ple municipal del passat juliol.

Es confirmarà data per l’Agenda Municipal.

AGRAIREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ

Anònim ha dit...

senyor Merino amb sembla que a voste aixó del ajuntament li va gros, la mateixa pregunta que als senyors de Cupa, quan es preocupara dels problemes reals d'Arbucies?

david merino i parcet ha dit...

Senyor anònim, no se si l'ajuntament em va gros o no, no ho se, ho han de dir els altres. Ara, el que si que hem sobta es que digui que quan wem dedicaré als problemes d'Arbúcies. Senyor meu, tinc a les meves esquenes 16 anys com a regidor i porto fetes més de 190 propostes concretes al Plenari d'Arbúcies, així com la defensa dels cinc programes electorals en els que he participat en la seva el.laboració. Aquesta legislatura he participat en totsi cascdacun del temes de gruix de la mateixa, proposant propostes concretes i pràctiques de les quals moltes l'equip de govern no n'ha fet ni cas i d'altres, poques, sí. Ara, en sembla que a vosté el que li dol es que doni suport a l'indepencia de Catalunya i suposo que pensa que aquest no es un problema d'Arbúcies. Amic anònim, no s'enganyi...I tan si ho es un problema d'Arbúcies. Tot l'ofegament al que ens sotmet Espanya no ens permet fer moltes coses al nostre poble: ensenyament, mediambient, infraestructures, investigació, comunicacions, equipaments, noves tecnologies. Aixi que, amic anònim, crec que m'he ben ocupo dels temes d'Arbúcies - en més o menys encert, això segur - entre ells ser un país lliure amb més recursos pels nostres fills i sense l'opresió econònmica, política i social de Madrid.

David Merino i Parcet

A. Rodriguez ha dit...

Bona resposta Sr. David a aquest botifler anonim del dia 17

Francmirador ha dit...

Sobre l'anònim del 17.

També m'afegeixo a felicitar el Sr. Merino per la seva resposta.

També felicito als impulsors de la TECA, que puc assegurar que no són particistes, ans el contrari busquen la UNITAT D'ACCIÓ. El gran mèrit de la TECA no ha estat la convocatòria del referèndum (que ha estat un gran mèrit), sinó que ha estat ajuntar, ANAR JUNTS, a la una amb un mateix objectiu i que ha tirant endavant "arrossegant" a partits i acollint a persones i entitats diverses... Fins i tot ens ha ajudat a obrir més els ulls.

Bé, entenc que qui té "altres interessos" no ho vegi igual.

david merino i parcet ha dit...

El Ple mana! Visca el Ple! i visca la democràcia! Fora el govern del despotisme il.lustrat! Visca el diàleg, si cal per la força! Fora el mal govern!

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

felicitats David, per fi a pasat tot el que sempre as dit. Tambe gracies als senyors de Cupa que an demostrat ser molt valents, esperem que d'ara en endavan les coses es fasin amb un consens, desde el gobern o desde l'opossició

Anònim ha dit...

De què és exemple Arbúcies, Sr Carrapiço que es dedica a posar com a model l'acció d'ERC en un altre poble i vostè és regidor d'Arbúcies?

http://www.elpunt.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/134778-lexemple-damer.html

"Seran els habitants d'A....., els que jutjaran i escolliran el tipus de política que volen.
...
Aquesta és la grandesa de la política i la democràcia, que al cap dels anys posa tothom al lloc que es mereix, encara que hi hagi persones que mai no haurien d'ocupar llocs de responsabilitat"
--
Aquí amb ERC per primera vegada no s'aprova un pressupost...
Les obres fetes eres planificades abans d'accedir a l'alcaldia (fins i tot alunes es van empitjorar).
No fan al Sr Zamorano una moció de censura i sembla que se la busca actuant de manera prepotent en minoria (també ho feia amb majoria)
Ha perdut a 5 regidors durant la legislatura (2 del propi partit). Només vostè i ell continuen al govern (i amb CARRECS...)...
Sr que ERC a Amer no se saben defensar sols que necdessiten del su article?
Que hi fa allà quan aquí estan enfangats....
Però ELECTORS/ES, alerta!!!!!!!!! no cambien pets per merda.... com diu una expressió popular nostrada.
---

L'exemple d'Amer
La moció de censura a Amer marca clarament dos estils molt diferents de fer política, i des d'Esquerra garantim que persistirà un bon ambient polític al poble
10/02/10 Josep Carrapiço i Sanglas.

Una moció de censura presentada pels independents i Convergència i Unió pretén fer foral'alcalde d'Amer, Esquerra. Un pacte que té tots els ingredients per ser un pacte d'interessos, un pacte d'antics rivals per aconseguir de totes totes l'alcaldia del municipi. La política per a alguns, com es pot veure en aquesta ocasió, sovint fa estranys companys de viatge.
...La política d'Esquerra, una política de transparència, de mans netes i de treball en benefici del poble, al contrari que la manera de governar dels independents, que han basat el seu govern en l'opacitat de l'Ajuntament, les especulacions urbanístiques i la presumpta corrupció. Treballar en funció dels interessos personals no és manera de governar un poble.
Convergència i Unió diu ara que el poble fa tres anys que està paralitzat. Com pot estar paralitzat un ajuntament que ha destinat més de 3 milions d'euros d'un pressupost de 5 milions en inversions per al municipi, triplicant gairebé el que s'invertia els anys anteriors? Amb Esquerra al govern s'ha posat gespa artificial al camp de futbol, s'ha millorat l'enllumenat del poble i s'ha posat la primera pedra del consultori local, entre d'altres.
...Esquerra ha governat en minoria des de 4 mesos després de les eleccions del 2007– i, en canvi, mai s'havia fet tanta inversió i mai no havia avançat tant el poble.
Esquerra ha treballat, de manera honesta, per rentar la cara al municipi, i ha posat al dia i ha ordenat la gestió pressupostària i econòmica de l'Ajuntament, heretada de l'anterior govern. No s'havia vist mai que els pressupostos dels anys 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004 no s'aprovessin fins al 2005. Això sí que és paralització.

david merino i parcet ha dit...

Benvolgut anònim, d'Amer en se una mica. I he de dir-te que hi ha un factor que ningú ha considerat. Que dos vells enemics s'hagin empassat gripaus fins a juntar-se es per llegir que els d'ERC no els aguanta ningú. Em consta l'actitut constantment prepotent, displicent, despreciatòria, humiliadora, fins i tot, d'ERC amb IA (d'Amer)i amb CiU. Governar amb 3+1 d'onze ja ho diu tot. I així els va a tot arreu. ERC ha introduit el concepte de la soberbia en política i sort que l'han fotut fora, per què ni amb la menjadora del tripartit ha fet gairabé res nou per Amer. S'ha acabat el temps de la prepotència. Visca la democracia, visca EL POBLE, mori el neo despotisme il.lustrat.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Et remeto a alguns autors i estudiosos de Filosofia i Ciència Politica (Politòlegs, que no es el mateix que "politic") que et podem ajudar a aclarir conceptes: Tucídides, Platón, Aristóteles, Santo Tomás de Aquino, Maquiavelo, Hobbes, Locke, Rousseau, Spinoza, Montesquieu, Alexis de Tocqueville, John Stuart Mill, Auguste Comte, Karl Marx, Émile Durkheim, Max Weber, William Edward Burghardt Du Bois, Bertrand de Jouvenel, Raymond Aron, Isaiah Berlin, Robert Dahl, Giovanni Sartori, Samuel Huntington, Leo Strauss, Julien Freund,Ronald Dworkin, John Rawls, Robert Nozick, James Buchanan, Cass Sunstein, John Elster Cohen, Michel Foucault o Althusser entre altres pensadors i pensadores.

Anònim ha dit...

Sembla ser que el cunyat del president s'ha enfadat. Ja sabem que treballa els caps de setmana pel poble.

Senyor Merino sembla ser que li té ràbia aquest resident del Vallés Oriental.


ELS DOLENTS DE SEMPRE (GENÈRICS)

david merino i parcet ha dit...

Quin goig recordar tans autors estudiats els meus anys joves - ja fa massa temps - en les aules de la facultat de filosofia de la Uni de Barna...Ara, quan dius repassar o remetre'm a aquests autors, crec que podriem començar pel começament. llegeix, rellegim, el diàleg Les Lleis dePlató o fins i tot la mateixa República. Allà ens parla dels sofistes o polítics que enganyen el poble "pel seu be", administrant medicaments amb dolcos per apaivagar el mal gust de les mesures impopulars. Polítics que, sabedors de la ignorància del poble i del seu comportament irracional, "guien" pel seu be els pobres igonrants. Però Plató diu, sabiament, la veritat està per damunt d'aquests manipuladors i així com l'esclau que no sap ni llegir ni escriure descubreix la veritat del teorema de Pitàgores per si sol, així tothom pot arribar a les certeses que regeixen el món. no cal seguir com un xaiet al pastor mentider, cal pensar rectament. I aixó només és el principi...Fins a arribar al marxisme estructuralista d'Althusser i Focoult encara queda molt camí teòric per recorrer, però quan vulguis ens hi possem...Ara, millor començar pel començament, com sempre...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

En el comentari anònim de l'11 de febrer, quan diu "que et podem ajudar a aclarir conceptes", i ens fa aquesta llista tant complerta de pensadors, filòsofs i altres, trobo a faltar el nom d'algú més proper (en l'espai i el temps) al nostre territori.

També contemplo la possibilitat, que l'ego i la prepotència pugui fer que algú s'inclogui en aquesta llista (si més no de manera inconscient), o que li faci molta il.lusió, i al final s'oblidi de posar el seu nom.

Em moro de curiositat per saber qui ha patit aquest lapsus.

Anònim ha dit...

Rectifico, l'anònim al que em refereixo és del 13 de febrer a les 10:26

Anònim ha dit...

David: que en penses del ultim comunicat de CUPA en el seu bloc?

david merino i parcet ha dit...

En aquests últims plens, he de lloar l'actitud de CUPA. Han estat valents i conseqüents, i això no és fàcil. El problema serà de que passarà d'ara en endevant. De fet, l'equip de govern intentarà - i intenta - treballar-nos a nosaltres i CUPA - no hi cap diàleg amb l'Entesa - per que votem favorablement als temes importants. D'aquesta negociació hem d'estar tots pendents. Si l'equip de govern baixa del burro i es obert i dalogant, potser les coses aniran més be. si no, no descarto sorpreses i molt i molt grosses. La pilota és, més que mai, a la teulada del Sr. Zamorano i només a la seva i a la dels seus companys d'ERC. no se, a més, si CUPA aguantarà la pressió. Nosaltres seguirem com sempre.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

David : quina sara la teva pustura de cara el proper ple? el gobern a ribat amb algun acord amb tú?
si es que si, ens post dir a quin?
gracies.

david merino i parcet ha dit...

Em sap greu, però encara està obert el tema i les converses. El positiu és això, que hi han converses. No puc adelantar-te res fins demà, esperem.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

david sigues valent i no els hi fasis el joc. Son uns mantides i manipuladors.aquests gobern esta mort, no vulguis morir amb ells.

Anònim ha dit...

VISCA LES ESQUERRES, COM CUPA!!!

Us heu venut per quatre rals. Quina poca ambició la vostra, i encara teniu la barra de voler justificar que el que vàreu aprovar ahir, amb el vostre vot favorable, es un acte de responsabilitat política, doncs si la teniu, hauríeu d'entrar una altre vegada al govern d'Arbúcies.

Sereu responsables d'un equipament amb un procediment del tot il·legal, com les naus Ayats, i que a sobre, ERC, PSOE i CUPA heu adjudicat a una empresa constructora de fora d’Arbúcies, que passa que no tenim constructors capacitats per fer aquesta obra?, o es que no se'ls ha donat la possibilitat de participar-hi!?. Senyors estem en crisis i per si no ho sabien a Arbúcies cada dia hi ha més gent a l'atur.

L'altre responsabilitat que hauran de compartir amb els seus socis de govern, serà la de una infrastructura innecessària i desmesurada com Can Delfi (4.000.000€ ), que en les èpoques que corren , ja explicareu vosaltres la necessitat d'aquesta despesa, o es que no tenim espais al poble per ubicar-hi tot el que voleu fer a Can Delfí? Cluster carrocer, Biblioteca, oficina turisme, bandolers i bruixes, centre d'interpretació de l'aigua., deu ni do les coses que hi caben en aquest espai.

Però el més trist de tot aquest canvi de cromos, i pacte de legislatura, es que, qui hi surt perdent una altre vegada, som els arbuciencs i arbucienques, que veurem una altre vegada com malbarateu els nostres diners i el poble, i tot a canvi d'una plaça, o de la senyalització d'espais, o de la “no incorporació” de més policia municipal al poble, això si! també heu exigit que es compleixin uns acords de ple, que pel sol fet de ser acord de ple, ja s'haurien d’haver complert, però també ho heu posat dins d'aquest pacte, per que d'aquesta manera sembli que demaneu la "LLUNA", doncs no! no demaneu la lluna, de fet no demaneu res, que justifiqui una despesa de 7.000.000€ per fer dos edificis, un amb tràmits il·legals i l'altre del tot desmesurat.

Anònim ha dit...

David trobo a faltar el teu comentari respecte al ple de dijous.

david merino i parcet ha dit...

Ben aviat la nostra editorial en farà referència.

Copia i enganxa ha dit...

A l'Anòmin del 19 de març que escriu
VISCA LES ESQUERRES, COM CUPA!!! Us heu venut per quatre rals etc..

-------------
De PreoCUPAda:
Anòmin , segurament anticuperu de tota la vida i que vol desgastar més la imatge en favor dels seus. Legítim però que cal posar en evidència...

Altres evidències:
CUPA, amb dos regidors no pot aplicar íntegrament el seu programa.
CUPA, vol apropar-se al màxim als seus objectius. Per això pacta. No és vendre's.
CUPA segueix essent d'esquerres però el context que hi ha no li permet avançar més.

Arbúcies, segurament persones com vostè hi han contribuit, ha viscut una fragmentació tot per impossibilitar que CUPA tingués majoria. Ara se la vol fer desaparèixer.

CUPA no ha d'entrar al govern per votar uns punts a favor.

Arbúcies ha de tirar endavant. Si el grup amb més vots no ha esata capaç de negociar l'alcaldia, no se'n pot responsabilitzar CUPA. Altres no volen governar perquè no estan disposats a dialogar en base el seu programa (o es fa el que volen o no hi ha tracte),... què volen aleshores? ... més enrenou per pescar més vots a canvi de demagògia?

Srs... de cares a les properes eleccions podem anar a millor o a pitjor...
Increible, us estimeu més desgavell abans que CUPA pugui influir en la vida municipal... I evidentment, com que no hi ha majoria, s'han d'acceptar a contracor altres decisions ... Això no es canviar cromos ni vendre's. entre altres coses perquè no hi haurà ni benefici personal ni benefici en vots... Els vots del futur han de venir per el programa del futur... i per la responsabilitat demostrada en el passat.
Vostè no confia en CUPA, segurament mai hi ha confiat, segurament la seva visió ni tan sols és d'esquerres -ja li interessa desacreditar-la.

Persona PreOCUPAda
19 de març de 2010 20:09

Anònim ha dit...

preoCUPAda: arribar a'cords o pactar, es quan dos persones no estan d'acord en un tema, com per exemple Can Delfi. Cupa no esta d'acord amb el projecte, pro si ha cambi de aceptar sotarrar la biblioteca l'altre part accepte
cambiar al ussos de Cal Delfi, hi votarem a favor? Aixo es negociar o pactar, pro el que ha fet CUPA es vendres per una serie de punts que la majoria dels cuals hi ha estan aprovats per ple, no han negociat res.
respecte ha que el grup majoritari no sap pactar. El que no pot fer mai al grup que ha guanyat es no tenir l'alcaldia, aixó si que seria no saber negociar.La gent que vota entesa no entendria mai aquesta postura. Vostes senyors
de cupa amb dos regidors tenen tanta o mes responsabilitat que la resta de grups perque vostes son els que poden posar o treure l'alcalde, vostes fa un any quan sortiren del gobern tingueren la oportunitat de fer cambiar les coses,no tans sols no ho feren que ara tornan a donar un xec en blanc als senyors del gobern municipal.

Anònim ha dit...

El que no vull desgastar més, és la imatge d'Arbúcies, cosa que vostès estan fent contínuament amb les seves entrades i sortides del govern municipal. Ara i tornen a entrar i per la porta falsa, escudant-se en un document de mínims que l’únic que fa és malmetre molt més les arques municipals i crear molts greuges comparatius amb la resta del poble, ja que mentre es gasten 7.000.000€ en una biblioteca i un teatre, tenim uns barris com el castell i d'altres, totalment deteriorats, tenim una falta importantíssima de Policia Municipal, i molta gent, que cada dia té seriosos problemes per tirar endavant, o es que vostès no viuen a Arbúcies?.

Mirin, CUPA ja ha influït prou en la vida municipal, i durant les dues o tres primeres legislatures del seu mandat, va crear una Arbúcies prospera i on molts pobles d’arreu de Catalunya s’hi mirallaven, però això s’ha acabat, han estat, i segueixen sent, particeps de la pitjor legislatura de la seva historia, i tot el que van aconseguir, ho estan malbaratant posant-se a favor d’uns grups que han demostrat ineficiencia i ineficàcia tant política com de gestió. Per tant, ara no demanin comprensió quan recolzen aquesta ineficiencia i ineficàcia una altre vagada.