dimarts, 4 de desembre del 2007

ARA, EL PACTE DEL SILENCI…CULPABLE?


Nou Ple municipal, a on es va fer evident una vegada més el cinisme de part d’aquest govern local. Es va parlar de la llar d’infants, la desgraciada obra que s’està fent darrera la Capella i que tapa aquesta des de l’entrada principal d’Arbúcies. A la foto del Punt ho podeu veure ben clar, allò que tot el poble lamenta. El govern, amb l’ominós silenci de CUPA, ens va voler fer a l’oposició còmplices de les seves misèries. Un projecte coix, costós, amb elements inútils –com fusta a dojo...per “guanyar calidesa”, diuen – i obviant altres d’essencials com una calefacció de biomassa que aquest trist govern ha perdut...quan tenia una subvenció de 28.000 € per tirar-la endavant. El més gros és que ERC mateixa reconeix en el seu bloc – sí, aquell en el que ningú pot dir-hi res – que només “Esquerra va preveure una construcció on es prioritzés la utilització de llum natural i millora la calidesa pels acabats de fusta” fent aixecar l’edificació fins on està ara amb un sostre del tot inútil. És a dir, que tenen la barra de reconèixer que varen abusar de la bona fe dels seus socis de govern – AIPA – per endossar-los un gol en forma de llar d’infants “super-guai” de disseny. El gol ara l’han fet al poble i quan la gent es queixa, diuen, com sempre, que ho fan tot bé. I CUPA callant com...”covards”? O potser callen per què el pacte ja els va bé i te un redactat amagat que fa que diguin sí a tot? No ho sabem, ja es veurà.
Sobta sentir com els senyors d’ERC diuen, i ara parlant de la seguretat a Arbúcies, que tindrem policia local ben aviat, i CUPA calli, contradient el seu programa electoral, traint els seus electors per qui sap què. Sort que els d’AIPA van enviar a Barcelona la sol·licitud per ser policia local abans que entres aquest equip de govern de pa sucat amb oli! Si no, segur que haguessin renunciat a aquesta opció, que tan necessària és per a Arbúcies. Tan bàsic com que tinguem policies en nombre suficient per fer la seva feina, onze com a mínim, amb el mitjans que els hi calen. Això farà més segur Arbúcies, sense el erràtic camí seguit fins ara i a on l’únic que sembla jugar net i clar, tot i els pactes culpables, és l’amic del PSC, que, ens sembla, no s’assabenta de la meitat del que passa a les seves esquenes, petició de dimissió de la ministra inclosa, malgrat el comentari, sempre vigilant, del Sr. Gines. La que ens espera aquests quatre anys! Que no ens passi res!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En Jordi@ en el seu bloc diu que l'Ajuntament ha perdut diners per instal·lar la calefacció de biomassa de la llar d'infants que havies demanat. Que no tindrà calefacció aquest nyap?

Anònim ha dit...

Quanta demagògia, per Déu! Tot plegat per mi ja ratlla el ridícul. La portada al Punt, les 400 firmes que segons el blog d'ERC encara no han ni entrat a l'Ajuntament...Què passa, que la Sra. Anna Puig té més informació que el propi Ajuntament? O és que té un ocellet a l'orella que li fa escriure el que vol? On són les firmes? M'agradaria que es fes un referèndum sobre el tema; la pregunta podria ser:
Què t'estimes mes?
a) que la capella quedi tapada per la part de darrera i tenir una nova escola pels nostres infants dins la zona educativa del poble.
b) que la capella no quedi tapada però que els infants quedin sota terra.
A més a més, segons informatius dels plens, la majoria va donar el vist-i-plau de tot plegat abans de començar les obres no? Tu, Salmerón, etc etc etc... Ara IA i EPA tots en contra quan hi havien votat a favor i s'està apunt d'acabar les obres????? Merino, això ja fa pudor!!
Tema biomassa, no te'l discutiré, perquè no en sé massa d'aquest tema. Però veient la reacció de tot plegat segur que s'ha inflat i exagerat com tot plegat. Algú en pot donar una resposta?
I quina pena David...perquè segons el que dius tot el que es va fer durant 4 anys va ser gràcies a AIPA. És estrany doncs els resultats electorals del 2007, no et sembla? Tan bon soci de govern va ser AIPA per ERC que ara no hagin volgut pactar? Canvia de comportament David, perquè aquesta actitud de rabieta de nen petit no et portarà enlloc.
Ja tinc ganes que l'escola estigui acabada i ben acabada. Tots els sectors en tenen ganes i l'obra serà un gran avanç pel poble. I tots els que dieu el contrari sense arguments de pes, és per pura damagògia!
LAP

Anònim ha dit...

Benvolgut LAP, has estat molt de temps callat, ja era que podem tornar a debatre. El cert es que cada vegada que et llegeixo crec sentir la versió oficial d'ERC a Arbúcies. Sobta que diguis coses sabent més del que dius. Però crec que punxes a mal lloc i no encertes cap on dirigir les teves paraules. Sapigues que IA no es al govern per que ERC no volia disgustar a CUPA, amb la que nosaltres no haguessim pactat. Recorda que el càstig electoral va ser per tots els partits, excepte pels nous. Respecte a la llar d'infants nova, fins i tot ERC reconeix que va fer el projecte sola, sense comptar amb AIPA. Reconec que la vaig cagar, per exces de confiança i de bona fe.Van colar-me un golàs a mi, i això és el que em dol, es molt mes profund que una rebequeria. ERC va jugar amb AIPA i ara ho fa amb el poble, consentint el que abans havia lluitat com el dimoni. Jo era a dintre al govern aquest ultims anys, i les animalades que deien alguns regidors de la gent de CUPA feien fredat...i ara els hi riuen les gràcies i les desgràcies! No, no és actitud de rabieta de nen petit, és l'amargor de la desilusió per el cinisme i l'afany de poder despreciant el poble i el que pensa. Tu, que saps més del que dius, crec que ho saps molt be. Si ho penses des de tots els costats, no només des de l'ERC, ho veuras ben clar.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Anonymous, tindrà calefacció de gas, molt "ecològica", ajudada per energia solar, que te el seu màxim rendiment a l'estiu...quan fan vacances els nens i nenes. Una oportunitat perduda per fer una zona escolar amb energia neta. I perdre 28.000 de subvenció...

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

És cert David a l'estiu necessiten una calefacció al 100%.

Anònim ha dit...

Ara invertiran la diferencia de la calefacció, en cortines o ullere de sol per les mestres.