diumenge, 2 de gener del 2011

460...I LES MALEÏDES ANTENES



460
Aquesta és la xifra, a dia d'avui, d'aturats a Arbúcies. Potser d'aquí poc seran més. Aquesta xifra amaga dolor, por, desesperança, amargura, frustració... Aquesta xifra és més que números, perquè al seu costat hi ha famílies i gent que pateix, que no veu futur, que no sap si els seus fills podran trobar feina, pis o si podran seguir pagant l'hipoteca o què faran quan s'acabi l'atur.
Aquesta xifra hauria de ser la motivació dels polítics, el seu nord, la seva guerra. Vèncer aquest enemic ens hauria de guiar a tots, fer-nos treballar plegats, oblidar sigles i lluitar contra aquest monstre, cadascú amb les seves idees, però tots amb la mateixa línia i intensitat.
Però Arbúcies és diferent, malauradament. A on hi hauria d'haver unió, hi ha baralla, on tots hauríem de fer propostes per crear feina, hi ha un orgue de gats. Si us plau, companys i companyes, mireu al vostre voltant, baixeu a la terra, treballem plegats per crear ocupació, diversifiquem, potenciem el turisme, ajudem als emprenedors, lluitem per fer del nostre patrimoni un bé del que gaudeixin molts, de manera assenyada i sostenible.
Prou de jocs partidistes, perquè el món no s'atura i ja són massa els que han de baixar en marxa del tren. Posem-nos d'acord i treballem plegats fins el maig de l'any que ve, quan el poble dictarà la seva voluntat. Només deixant-nos-hi la pell ens en sortirem...
LES MALEÏDES ANTENES
I permeteu-nos un trist exemple a on els polítics no hem estat a l'alçada. Sí, un ver exemple de la misèria d'aquest politiqueig: les antenes del Domènec Rafart. A mitjans de l'any 2007, i com a regidors d'AIPA, ens arriben els primers problemes amb les antenes. En Felix i en David, dos companys, comencen a treballar el tema. Es busca un cim a prop d'Arbúcies, es contacta amb el propietari i es comença a caminar per traslladar part de les antenes - doncs aquest turó sobre el cementiri no cobria tot el poble - de ràdio i telèfon a aquest promontori. Eleccions, garrotada als independents, ara anomenats IA - hereus d'AIPA, encara que amb gent diferent, i el projecte sense defensors a l'Ajuntament. En David, el nostre regidor, proposa al plenari l'opció d'aquest projecte. Ni cas. Ni CUPA, ni els antics aliat d'ERC, ni el flamant regidor del PSC, sí, aquell que va durar encara no dos anys, no varen considerar el tema. Entesa, tot i valorar l'opció, era en minoria.
Passa el temps, i les antenes no es mouen. Creix la polèmica, la tecnologia avança, però els nostres polítics, els que manen, no. Es plantejen solucions com traslladar el problema d'un lloc a un altra - el Sagrat Cor - que no son solucions. De nou l'oposició aplana el camí a noves sortides de moment no escoltades: petits minirepetidors de baixa emisió a zones perifèriques, altres ubicacions a turons alternatius...És igual, tot segueix com sempre. Ara diu el Sr. Zamorano que abans del maig les traurà... a veure. Si no, el maldecap pels de darrera. si tots haguessim anat a l'una des de el començament. No ho se. Potser es culpa dels Independents. Els únics que treballàren per una solució de bon començament i les urnes els fan perdre 600 vots...Es ben be que no saber-se explicar a vegades fa molt mal. I vendre's molt be, a vegades va millor que no fer la feina realment. Per què què farem quan abans l'únic mèrit era repartir diners ara que no hi han diners? Aquest poble no sap on va, els que saben un camí no son escoltats i els que no ho saben però tenen les peles i els diaris porten el timó sense anar enlloc. Esperem que el maig el vent del poble porti l'embarcació al rumb correcte...Esperem-ho.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

David:
es molt facil criticar i dunar llisons quan no es fa res. Quan fa que no assisteixes els plens? quan fa que no vas a cap reunio?

david merino i parcet ha dit...

Benvolfut o benvoguda anònima. Es trist veure el qu es pot amagat rera la covardia de no dir el nom. Facil dius. Mira, aquesta legislatura he fallat quatre plens. I també algunes reunions. Prova de ser un sol regidor i un grup petit com som i mira d'anar atot el que es fa; és dificil. Però aquesta legislatura s'han afegit altres dificultats: laborals, personals, de salut i sobre tot, familiars. N osoc d'aquells que li agrada planyer pels sues problemes. És més, em costa. Pr la qual cosa no diré el gravissim motiu pel que porto dos mesos sense poder fer gairabé res en l'ambit municipal.
si ho saps i has ecrit això com una provocació la teva misèria ja ofega les teves paraules. Si no ho saps, informa't idespres parla. Per tirar per terra quinze anys de deicació i sacrifici per la política local, cosa molt fàcil, calen més que aquestes tristes paraules. Nosaltres hem aguantat quan altres més joves i amb menys problemes ho ha ndeixat a mig fer. Hi ho fan fet justificadament, no ho dubtis. Però calibra les teves paraules. Per què fins i tot en la tristor més fonda em ates les nostres responsabilitats, personalment o com hem pogut. I aquí estem, per que gent com tu des de l'anonimat més fosc i abjecte s'atreveixin a dir que IA i en David Merino no fan res.

Prego reflexionis el que has dit, si us plau.

P.D. Si t'assabentes per què he faltat aquestes ultimes setmanes, crec que seria digna una disculpa. Però tranquil, no espero res.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

bon dia David, primer de tot deixem dir que el comentari del dia 3 de gener es de molt mal gust per no dir un altre cosa, es pot discrepar de moltes de les coses que dius o fas pro mai es pot posar en dubte la onestitat, l'esforç i la dedicacio de la teva persona cap a la politica municipal d'arbucies. David, anims i endavant.
per cert, que faras a les properes eleccions?

david merino i parcet ha dit...

Company o companya, mira el Dairi dse girona del dia 31 de gener. O escolta Radio Arbúcies el dimarts. De tota manera, ben aviat passarem un paper.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Dels blogs arbucies futur i cuparbucies


Anònim ha dit...

EL FET: PROBLEMES A FORESTAL CATALANA

El Comitè d'Empresa ha presentat denúncia contra la Direcció de Forestal Catalana(Pere Garriga) a la inspecció de Treball per els incompliments en matèria dels drets d'informació, negociació,participació i consulta establerts a l'Estatut dels treballadors i les treballadores i del VI Conveni Únic del personal laboral al servei de la Generalitat de Catalunya.

NOVEMBRE
http://comiteforestalcatalana.blogspot.com/2010/11/lacte-de-conciliacio-finalitza-sense.html

DESEMBRE
http://comiteforestalcatalana.blogspot.com/2010/12/presentada-la-denuncia-la-inspeccio-de.html


GENER
http://comiteforestalcatalana.blogspot.com/2011/01/el-comunicat-de-la-direccio-de-fc.html

I LA FLORETA PER PRESUMIR. GENER
http://ibercide.ibercaja.es/documenta/info_noticia/el-gas-de-la-biomasa.aspx
Forestal Catalana construirá la primera planta de Catalunya

Si algú coneix més enllaços... el convidem a que els pengi com a comentari...



LA RÈPLICA
Senyors de cupa: que vol dir tot aixo?
que no teniu res mes a fer que tirar merda sobre d'en Pere?
Aquesta es la vostra estretegia politica de cara a les properes elcccions? cada cop queda mes clar que esteu acabats i que l'unica cosa que us importa es que en Pere no sigui alcalde.

Perque tan d'odi cap aquesta persona? el que realment us te que
preucupar, es de fer una llista que valgi la pena i posi las coses dificils a l'entesa.

Pro si el unic ergoment que teniu es aquet, es millor que no us presenteu, perque del contrari el ridicul sera mes gros.

LA CONTRAREPLICA
ANOMIM, ets el primer que t'expresses amb una sortida de to i no hi havia pensat. però m'obligues a penjarla notícia a altres blocs, d'altres colors polítics, així no se m'ha d'indentificat necessariament amb un. NO hi ha cap referència feta en nom de cupa.

NOMÉS he penjat textos d'altres blogs. Així que la merda no surt ni tan sols d'Arbúcies. Dius: Tirar merda sobre en Pere? Sort que reconeixes es merda el def que els seus treballadors el tractin de mentider amb fets provats. Només faltaria que fossin floretes.

NO HI HA CAP ODI, NI PERSONAL NI PARTIDISTA.
NO ET PREOCUPA A TU que es diguin aquestes coses d'un futur candidat a alcalde. I SI ES DIUEN PER ESCRIT I PÚBLICAMENT,NO SHAN DE SABER? Que no es pot negar feia aquesta feina per la seva fidelitat al partit (i segurament haver trencar lligams amb altres forces olpítiques i haver escampat ell mateix merda arreu?
QUE ES DEFENSI SI POT.

diumenge, febrer 06, 2011

Christian ha dit...

Benvolgut David,

em poso en contacte amb vostè a través d'aquest mitjà ja que m'ha estat imposible fer-ho a través d'altre.

El motiu d'aquest missatge és perquè al FUndació on jo treballo, Fundació Ferrer i Guàrdia, està realitzant un estudi per a l'Agència Catalana de Joventut sobre joves regidors als consistoris catalans.

Per a la primera fase de l'estudi necessitem saber l'any de naixement de tots els regidors dels 250 municipis que formen la mostra i que ens ha elaborat l'IDESCAT.

Ens hem posat en contacte amb l'ajuntament d'Arbúcies, però tan sols ens han proporcionat les dades dels regidors membres de l'equip de govern. De l'oposició, tan sols ens han proporcionat el correu que apareix al web i que hem fet servir per enviar un correu que desonec si en té constància.

AIxí doncs, m'he vist amb la necessitat de cercar alguna informació que em poses en contacte amb vostè per sol·licitar el seu any de naixement.

Apel·lo a la seva col·laboració i que ens proporcioni el seu any de naixement. Sinó vol fer-ho públic en aquest bloc, pot enviar-me un mail a Christiancoll@laic.org

Si vol més informació sobre l'estudi, no dubti posar-se en contacte.

Cordialment,

Christian Coll
Christiancoll@laic.org
Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia
Tel. 936 011 644

Anònim ha dit...

AL Director de Forestal Catalana Sr Pere GArriga
...

En primer lloc podríem començar per retornar els 4 vehicles de Direcció i venir tots vostès en transport públic. Tenir 4 vehicles, dos d’ells amb el mateix destí d’anada i tornada, es una despesa innecessària que es podria reduir, tenint en compte l’ús que se’n dona dels vehicles i a més contribuiran a la millora del medi ambient. En cas de necessitar-ne algun puntualment per feina poden fer servir algun dels 4 vehicles que disposem els tècnics dels sscc, de dr roux i sstt, apuntant-se a un simple quadrant de disponibilitat. En aquesta línia també podríem incloure el cotxe de que disposa la cap de prevenció de riscos laborals. Amb això ja hem reduït la despesa de 5 cotxes que pel cap baix pot suposar una reducció mensual aproximada de uns 3000 euros.

En segon lloc, podrien vostès començar a donar exemple en dos sentits, el primer en reduir el consum de paper, evitant l’enviament de cartes innecessàries via postal. Cal recordar que fa uns dies se’ns va enviar a tots els treballadors una carta demanant si volíem rebre més cartes (¿¿??). Per tant, facin servir el correu electrònic i redueixin despesa innecessària que segur que ens aporta alguna petita quantitat econòmica. I en segon lloc, podrien també donar exemple i començar a dinar en llocs molt mes econòmics i fent us dels tickets restaurant (1 per tarda que treballin) com la resta de treballadors/es i no fent ús de les targetes visa. Una altre despesa que es veuria reduïda.

En tercer lloc, demanar-los que retornin els complements que es van autoincloure a les seves nòmines de febrer de 2010 sense que els hi correspongués, d’amagat i sense acordar-ho amb el Comitè d’Empresa, fet que pot suposar un ingrés a FC d’aproximadament uns 3000 euros més d’estalvi per afrontar nòmines.

Per últim comentar-los, a títol personal, que la Direcció d’una empresa té l’obligació de donar exemple als seus treballadors i treballadores i ser responsable i coherent en les seves accions. Si la situació econòmica esposada fa 12 dies es tan greu, requereix que tots i totes estiguem a l’alçada de les circumstancies, començant per vostès.
EXTRET DE
http://articlesopiniofc.blogspot.com/2011/01/carta-oberta-la-direccio-de-forestal.html
divendres, febrer 11, 2011

david merino i parcet ha dit...

No es cap secret: 19-6-1965

Salutacions

David Merino i Parcet

Christian ha dit...

Moltes gràcies David,

salutacios cordials i molts ànims a les eleccions de maig!

Anònim ha dit...

ENXUFATS

Quim Bohils serà el nou coordinador de Relacions Externes de Cultura

ARBÚCIES | ESTEVE PUIG
A tres mesos de les eleccions municipals, el cap de llista de CiU a Arbúcies, Quim Bohils i Cuberta, ha estat nomenat coordinador de Relacions Externes de la Secretaria General de Cultura, amb una retribució anual de 25.813, 80 euros.

david merino i parcet ha dit...

La fidelitat a un mateix i la renúncia a les submisions és el més noble dels honors i el més dificil del camins, doncs porta directament a la pobressa material i a la solitud...però també a la riquesa d'esperit i a la dignitat més fonda.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

http://comiteforestalcatalana.blogspot.com/2011/03/el-conseller-dagricultura-rep-els.html

saveu qiui es la direccio de l'empresa ?

rumors ha dit...

¿David es vritat el que se sent que no et presentes?
ique penses del Pere Garriga que lan fet fora de iniciativa, don per cert ell sempre deia que no i era?

david merino i parcet ha dit...

Sí, benvolgut/da amic o amiga, pleguem, vencuts per la crisi econòmica, greus problemes personals, la falta de recolzament d'institucions públiques, arraconats pels gran partits, per les lleis absurdes, per l'`patia de motls vers la poítica de proximitat, la de debó...Pleguem encara amb forces per fer un crit de revolta, per fer veure a tots el dificil que cada es fa el camí delks independents, dels lliures, dels qeu estimem la política de proximitat...Be, tant se val, serà un crit perdut, segur, a la foscor de la indiferència general...

i d'en Pere, no se si l'han fet fora i ho ha marxzat. Veient com els d'inciativa han perdut el nord, amb en Boada desfermat, en Saura desaparegut i l'Herrera fent oposoció Anti Tot, potser era lògic que marxessin...En fi, cadascu se sap el seu.


David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

PORRA

CUPA 1 (o 2)
PSOE 1
ERC 3
ENTESA 3
CIU 4 (o 3)

i no és el que desitjaria

Pactes !?!?!?!?

david merino i parcet ha dit...

la meva:
CUPA 1
ERC 2 (o 3)
PSC 1
PxC 0 (però a prop d'un)
CiU 3 (o 2, inversament proporcional al paper d'ERC)
Entesa 6

salutacions

David Merino i Parcet

david merino i parcet ha dit...

Ah, perdoneu, i iniciativa-EUA 0.

David Merino i Parcet

Anònim ha dit...

ENTESA 8
CIU 2
ERC 1-2
CUPA 1
PSC 0-1

Amb la gent mediocre que hi ha a la majoria de llistes, l'entesa tindrà uns resultats molt bons.

Anònim ha dit...

Porra
Esquerra. 5
CiU. 5
Entesa. 2
Plataforma. 1 o cupa

I entesa decidira qui serà l alcalde

Anònim ha dit...

us equivoqueu de mig a mig, si ERC i CIU trueuen prous regidors per fer majoria absoluta governaran plegats, i si necessiten de CUPA o PSC també els aniran a buscar, el que sigui per tal que en Pere i l'Entesa no siguin govern.

Aquest pacte ja està amanit des de fa temps

Anònim ha dit...

És cert el que diu la gent que CIU ja s'ha reunit amb ERC i CUPA per tancar un pacte antiEntesa??

Flaviu Layret ha dit...

aixo qui ho diu, el Pere Garriga?
desde luego et puc asegurar que amb cupa no s'ha trobat ni ciu ni deu ..

Francmirador ha dit...

DESCONFIEU DELS QUE US VOLEN CONVENCER AMB GLOBUS I INFLABLES,

perquè us diuen en veritat com serà la seva politica!

Anònim ha dit...

és i serà
fum,
fum
i només
fum.

Anònim ha dit...

On anirà l'electorat d'IA, ¿¿¿

Anònim ha dit...

al seu hàbitat natural ... CiU .. no oblideu d'on venia ni perquè es va fer crèixer.

david merino i parcet ha dit...

És curiós, passen els anys i igual de rucs...Ens entrebanquem una i altra vegada amb les mateixes pedres, els mateixos errors, les mateixes febleses, les mateixes mentides. És cansat pensar, rumiar, treballar, és més comode el tòpic, el que sembla, però en fi, això som els essers humans. A veure, amigues i amics, IA va fer fa quatre anys 277 vots i AIPA, fa vuit, 963. Els vots de CiU, "el seu lloc natural", va ser fa vuit anys i fa quatre, marxar a ERC. No diré noms, però resulta clar que els mil i pico vots de CiU de fa 16 anys podien haver anat a AIPA PERÒ, RENOI, A ia, 700 menys no, NO...O VAN CAURE PEL CAMI, EL CAMÍ D'ERC, PER EXEMPLE. Si em demaneu l'opinió raonada i argumentada, penso que els vots d'IA aniran primer a Entesa - la única força independent oberta i no ideologicament dogmàtica a la Vila - i, la resta, pocs, a CiU i algun, que em consta, a ERC. Pensar que IA és CiU demostra la estretor de mires del que escriu a dalt i la manca de visió i d'anàlisi del que no grata més enllà de l'aparença. Si haguessis estat a IA, sabries qeu hi havia gent simpastitzant d'ERC, d'IU, de CiU, i gent, la que més ,sense adscricció ideològica clara. Se que és dificil entendre un moviment que en les seves bases està ser obert a tothom demòcrata, sense demanar carnets ni ortodoxies dogmatiques i vehements. Però, en fi, aquí estem ,en aquest poble que, malauradament, no ha canviat com alguns voldriem des de fa 16 anys ençà. que hi farem. Un fracàs més dels independents de "dretes"...

david Merino i Parcet

Anònim ha dit...

Hola David, no et dic qui soc,xo x les meves paraules crec que ho sabras. No puc creure que diguis el que dius al missatge del dia 19. O mes ben dit, no m'ho vull creure. Sempre t'he defensat i he cregut en el teu intel.ligent criteri, xo defensar a ENTESA com l?unica força no dogmatica ideologicament, despres de tot el que t'he explicat, i saps que no menteixo, em resulta força preocupant. Saps que no m'estic referint a lo de forestal, ni als copets a l'esquena,ni als famosos terrenys, sino a actitus totalment personalistes, focalitzades en la meva persona i en la d'una persona molt propera a mi, i et torno a dir que saps que no menteixo, fa massa que ens coneixem. Si creus que l?actitut d'aquells que ara fa 4 ayns es presentaven per una altre entesa, no era dogmatica ni partidista, en fin. Tu mateix, et puc admetre equivocacions i com et vaig dir, devaneos de chaqueta, pero la dignitat no la perdis mai. Encara confiu que el dia 22 sapigues el que fas i ho facis per tu, ja que ets a l'unic a qui li hauras de passar el "parte". Una abraçada molt forta i espero defensar-te honestament molts anys mes. PD, crec sincerament, que dins d'ia hi han sensibilitats molt diverses, encara que el discurs de que era dreta pura i dura era facil de fer, et faltava una mica mes de concrecio al missatge. La lluita, i aquests dies ho vivim mes que mai, continua sent la de sempre.

Jordi Auladell ha dit...

Sempre que he escrit als blogs ho he fet signant, ara també. No recordo quan vaig escriure per primer cop, però fàcilment farà 3 anys. Vaig deixar de fer-ho poc després per la covardia de molts anòmims, us animo a que sigueu valents i signeu el que s’escriu.
Primer de tot felicitar a l’Entesa per uns resultats electorals impressionants, una majoria absoluta amb la quantitat de candidatures que es presentaven no semblava que estigués a l’abast de cap partit polític. També esperar que en Pere tingui sort i sigui un bon alcalde pel poble. Li ho desitjo sincerament.
Segon animar a la gent de CUPA, sobretot als qui han encapçalat la llista per la seva valentía i decisió, després d’uns resultats dolents, dels que me’n sento del tot responsable. Però tinc la convicció que hem treballat molt i de manera honesta, ho hem fet aquests 4 darrers anys i durant els 32 anys de CUPA a la vida municipal.
No crec que sigui el moment de retrets, mal perdre o mal guanyar. El poble ha parlat i ho ha fet de manera clara. I ho fa cada 4 anys, pot passar però que els que estem més directament implicats no haguem sabut entendre o interpretar el missatge de les urnes. Cal acceptar els resultats, assumir-los, felicitar als guanyadors i esperar que els nous regidors tinguin més encert que els que hi hem estat els darrers 4 anys.
La situació econòmica és complicada, cal unió i treball conjunt per intentar superar-ho. Ens esperen 4 anys difícils, però tinc la confiança que ho aconseguirem.
Visca Arbúcies!
Jordi Auladell i Colomer
Regidor de CUPA a l’Ajuntament d’Arbúcies (2007-2011).

Anònim ha dit...

Això és ARBUCIES-LEAKS.

http://lluro.wiki-site.com


Hi ha qui vol fer creure que tothom ho fa. Legal? O treure (o intentar treure) profit personal al límit. Però, és moralment acceptable?
No volem que la política estil Camps, Berlusconi i cia entri a Arbúcies! A ells també els ha triat una majoria.

Anònim ha dit...

Extret del bloc del simpatitzant d'Entesa
Família Zamorano-Moré, us vull dir 3 o 4 cosetes:
1.-Em va semblar patètic el fulletó que vau passar el divendres abans de la jornada de reflexió.
2.-Em va semblar més que patètic el sobre anònim que li vau enviar a la meva germana, amb la nota simple del registre. A mi em va arribar una mica tard per problemes de comunicació familiar, jeje.
3.-Us n'adonareu que heu de plegar, que encara que voltres tingueu la veritat absoluta, el millor model de poble, la perfecció, EL POBLE NO VOL AIXÒ! Em sap greu pel bon Dr. Santos, bona persona i professional que em consta que com a regidor ha fet millor feina que alguns CUPEROS que es vanten de ser garants dels drets socials del poble.

Per tu Tomàs, publicar a wiki-site, deixa rastres visibles pels que tenim bons amics hackers.
Amb la teva obsessió per la finca de Gualba d'en Pere i l'Amàlia, només et diré 4 o 5 pistetes més que sembla que amb els teus anys d'investigacions no has aconseguit:
A) En Pere, l'Amàlia i les seves respectives parelles tenen una societat que es dedica a l'explotació forestal i es diu CAN LLURÓ, SCP, l'administrador de la qual és el marit de l'Amàlia.
B) La finca ja està subdividida de fa temps, i ja en van vendre una part amb una molt bona plusvalúa.
D) Una de les dues cases de la finca mare, amb una mica de terreny està a la venta per 400.000 euros.
C) Si volies més informació, només havies de parlar amb el sr. Registrador i que et deixés fotocopiar la història de la finca mare (és legal, és un registre públic), si vols més informació de la societat, ja saps on has d'anar, al Registre Mercantil. Ah i el google, clar!

Ai Tomàs, si tot el que fas ho fas igual, malament va el país amb aquesta manera de treballar. Treballa una mica i parlem (ja saps com trobar-me amb un sobre anònim).

Si hi ha indicis de delicte, s'envia a la Fiscalia Anticorrupció, i si ho veus moralment reprovable i immoral, primer pensa amb el teu càrrec i el del teu cunyat a la Diputació i llavors ho exposes.

Jo si que no tinc cap mala consciència.

Fa falta que et digui qui sóc?

Anònim ha dit...

Per cert David, la vas clavar amb l'anàlisi dels resultats. Felicitats! Era molt semblant al meu, però jo dubtava que PSOE i CUPA traiessin regidors, potser el cor em va trair en l'anàlisi.
Fins i tot després de veure l'escrit que va passar l'últim divendres ERC, vaig pensar, ufff, ara si que es fotran una patacada memorable i algun bon amic d'Entesa m'ho posava en dubte diumenge i li vaig dir, això els anirà totalment en contra.
No pots fer això l'últim dia, és fer el que ha fet en Pere Garriga en 4 anys...
No et pots treballar la gent l'últim dia a la desesperada...
Me n'alegro de la santa patacada, a veure si ara fan una cura d'humilitat i tornen a la base social que tenien quan van començar.
Prous modernillos que viuen fóra i que són uns iluminats i més gent que viu a Arbúcies! Ah i a canviar-se el nom, cony, és ERC i no Esquerra!